Com ja vaig dir dilluns, avui s’estrena a tot el món la Pel·lícula dels Simpson. Estic convençut que tothom ha vist moltes vegades el trailer de la pel·lícula i ja sap de què tracten Els Simpson, per tant aquesta vegada no posaré ni sinopsis ni trailer.

Simpsons Banner

Aquesta vegada em limitaré a comentar un detall freak sobre la pel·lícula i el seu merchandising: a Amazon.com ja fa dies que han posat a la venda una edició limitada de la banda sonora. No seria un fet rellevant si no fos per la forma que té la caixa que el conté:

BSO Simpson

Podeu adquirir aquesta edició limitada per $20,99 a Amazon.com.

Més informació de la pel·lícula: IMDb, Film Affinity, La Butaca.

8 comentaris a “Los Simpson: La película”

 1. Oriol

  Ahir a la nit ja la vaig anar a veure i la veritat és que em va agradar més del que m’esperava. Han fet un bon treball :D

 2. DeathMetal

  Estic totalment d’acord amb l’Oriol. Jo m’esperava un cagarru de l’estil les últimes temporades o un episodi que se’m faria massa llarg, i resulta que al final la peli em va agradar força.

  I lo de l’edició limitada…mola molt, però potser és una mica estafa.

  Salut!

  PD: …spidercero…spidercerdo….

 3. Oriol

  Caram, m’han comentat des de gran-angular! :D Ja fa bastant temps que tinc el teu bloc als feeds :P Benvingut al meu bloc! :mrgreen:

  PD: No! Ya no se llama spidercerdo! Ahora se llama Harry Popotter!

 4. ggarfield

  Jo em vaig partir amb lo del Homer i el martell XDDDDDD

  I la cançó d’spidercerdo se’m va enganxar jaja

Deixa un comentari