Meteoalarm

Últimament el temps està una mica boig, segurament degut al canvi climàtic. Meteoalarm ens proporciona la informació més rellevant, per a estar preparats davant una situació de temps extrem (excepcional) que s’esperi pugui ocórrer en qualsevol lloc d’Europa.

D’un cop d’ull es poden veure tots els paisos europeus amb diferents colors, que van des delverd fins al vermell indicant així el nivell de risc meteorològic que hi ha en cada país. També es pot veure cada país per separat veient el detall per províncies.

Mapa d'Europa

Quan el risc és elevat (taronja i vermell) es mostren uns pictogrames al costat de cada país (o província) indicant quin tipus de perill hi ha (Vent, Pluja, Incendis, Temperatura màxima extrema, …). Es pot veure la previsió meteorològica del mateix dia i de l’endemà. Ara mateix Espanya està en nivell taronja, però a Catalunya només estàn en nivell groc Lleida i Girona. En general està a nivell entre Groc i Taronja a tot el Nord de la penínsulaamb risc de Neu/glaç, Allaus i Fenòmens costaners.

Podeu trobar més informació a la seva pàgina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *