Pizza de flors del Fabián Martín

Les millors pizzes de Barcelona

Dilluns vaig anar a dinar amb la Laura a la Pizzeria que té el Fabián Martín a Barcelona. Concretament, està a Via Laietana, 71, tocant a la Plaça Urquinaona.

Havia sentit a parlar molt bé de les seves pizzes, en especial la seva pizza amb Or, que va guanyar el premi a la millor pizza del 2007.

A la carta hi ha destacades les seves creacions, a uns preus una mica més elevats que les pizzes tradicionals, tot i que també hi ha una secció amb les pizzes “de sempre”.

Nosaltres vam optar per demanar dos de les seves creacions. Ens vam interessar per la pizza amb or, però el cambrer ens va fer notar que la pizza de flors té els mateixos ingredients, només canviant l’or per flors comestibles.

Pizza de flors del Fabián Martín

L’altra pizza que vam demanar va ser la pizza japonesa, amb salmó cru i talladet amb petites porcions, que es poden sucar amb salsa de soja.

Pizza Japonesa

El servei va ser molt amable i van anar molt ràpids i ens van oferir la possibilitat de portar-nos les pizzes una rera l’altra, per poder-les compartir i poder-ne gaudir al màxim. Quan vam acabar de dinar, se’ns va acostar en Fabián interessant-se per la pizza japonesa i si ens havia agradat.

A mi, personalment, em va agradar molt més la pizza de flors, però em va encantar la presentació i la originalitat de la pizza japonesa.

Si en teniu la oportunitat, us recomano que el proveu, perquè m’atreveixo a dir que aquestes són les millors pizzes de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *