Cada vegada estic afegint més funcionalitats i seccions al bloc, i totes van a parar o a la barra superior o a la barra lateral. El problema és que comença a créixer una mica massa i crec que li sobren coses ja. Per altra banda, també m’agradaria agilitar la càrrega del bloc perquè no es faci tant pesada.

En un futur potser em miraré algun altre disseny més lleugeret, però fins llavors el que faré serà intentar eliminar alguns elements de la barra lateral però com que no se quins posar, he pensat que seria bo preguntar-ho.

A part de la publicitat d’adsense (que tinc intenció que a la llarga em pagui l’allotjament del bloc), quines seccions trobeu menys útils de la barra lateral? I quines són les més útils? Resumint, què utilitzeu i què no us interessa gens de tot el què hi ha?

Gràcies! :D

9 comentaris a “Netejant la barra lateral del bloc”

 1. Gino

  Es fa difícl sempre renunciar el que un ha cregut necessari en algun moment. Doncs, jo potser treuria el recordatori de “Ara fa un o dos anys…”. De les imatges del Flickr en podries posar només 2 i l’enllaç.
  Ocupen molt espai les etiquetes, no sé si poden ser més petites de tamany (però no treure-les)
  Bé. He intentat aportar alguna cosa.
  Potser baixant el tamany del txt de la barra lateral no haries de treure res.
  Salut Oriol!

 2. Tomàs

  Oriol, trobar un equilibri entre aportar funcionalitat útil per mitjà de les extensions i tenir el bloc clar i lleuger és una tasca difícil. Jo he estat temptat de treure “els darrers comentaris”, al final ho deixo per què no només estimula la participació i fa gràcia a qui comenta, si no que parlant amb en Ludo, ens ajuda als dos com autors, a portar seguiment dels comentaris i respondre’ls.

  Sóc bastant crític amb el Núvol d’etiquetes. Visualment en genera una imatge de desordre i no veig que la penya el faci servir gaire. No vull dir que les coses no s’etiquetin, crec que sí s’ha de fer, critico “el núvol” com a forma “visual i neta” d’accedir a a aquestes. A partir de 20 etiquetes ja és un desgavell. Jo he decidit fer “enllaços directes” al contingut per etiquetes més importants (poques) fent ús de les icones. Aquest fet ha multiplicat el nombre de clics en aquestes.

 3. dumdrak

  jo treuria les estadistiques, encara k es molt petit, algu de lloc si que es. Ademes treuria o lo de les ultimes opinions ho lo de els posts mes llegits en els ultims 30 dies

  tambe podries per cada apartat mes petit

 4. Roger - Dreadful

  Jo abaixaria el tamany del text, si més no dels títols. Treuria Ara fa un o dos anys i potser els Posts més llegits els últims 30 dies. Estic totalment d’acord amb en Tomàs respecte el núvol; està bé si hi han poques etiquetes però si n’hi ha moltes… mau! En canvi, les icones que ha posat són genials. Respecte a Flickr, pots posar un flash del tamany d’una foto que les va passant. Amb això guanyaries molt d’espai però el que potser per un altre no és necessari per a tu sí que ho és. Espero haver-te donat alguna idea : )

 5. Oriol

  Gràcies a tots pels comentaris! He intentat fer-vos cas a tots.

  Aquests són els canvis que he aplicat de moment:
  1- He reduït el número d’etiquetes visibles a 20 i n’he reduït la mida màxima de la font a 16 (estava a 22).
  2- M’he carregat els posts més llegits dels últims 30 dies (“a pendre pel sac” ;-))
  3- També m’he carregat la zona “Ara fa un o dos anys”.
  4- Més endavant intentaré reduïr la mida dels títols com diu el Roger i canviar el format de la barra del flickr.

  M’alegro que ningú s’hagi queixat de les icones que tinc a dalt de tot de la barra superior. M’agrada molt com queden :P

  Properament… més canvis ^^

 6. Oriol

  Al final he trobat un widget que em posa el flickr amb flash, per tant també l’he canviat :P

  Per cert, a tothom li agrada veure qui està connectat? És que també m’havia plantejat eliminar-lo… Si a la gent li agrada ho deixaré, però sino crec que ho acabaré eliminant.

 7. dumdrak

  lo de la gent conectada, estaria be si tinguessis mes gent online en cada moment

  sempre em veig nomes a mi i a un robot, que em sembla que mespia =P

Deixa un comentari