Netejant la barra lateral del bloc

Cada vegada estic afegint més funcionalitats i seccions al bloc, i totes van a parar o a la barra superior o a la barra lateral. El problema és que comença a créixer una mica massa i crec que li sobren coses ja. Per altra banda, també m’agradaria agilitar la càrrega del bloc perquè no es faci tant pesada.

En un futur potser em miraré algun altre disseny més lleugeret, però fins llavors el que faré serà intentar eliminar alguns elements de la barra lateral però com que no se quins posar, he pensat que seria bo preguntar-ho.

A part de la publicitat d’adsense (que tinc intenció que a la llarga em pagui l’allotjament del bloc), quines seccions trobeu menys útils de la barra lateral? I quines són les més útils? Resumint, què utilitzeu i què no us interessa gens de tot el què hi ha?

Gràcies! :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *