A aquestes alçades de l’estiu, la majoria de la gent ja sap què farà durant les vacances però si ets dels que s’esperen a l’últim moment per planificar les vacances, avui us recomano 3 pàgines que us poden ajudar treure alguna idea de què fer durant aquests dies, ja sigui marxant amb els nens, amb parella o amb amics.

OnSortir.cat

Si no tens intenció de marxar molt lluny aquestes vacances, és una bona opció donar-li un cop d’ull a onsortir.cat, una pàgina on pots consultar tot tipus d’informació de llocs on anar de vacances a Catalunya i arreu dels Països Catalans, des de llocs on dormir i on menjar, fins a llocs on fer salut i termalisme, gaudir de la natura o zones d’oci urbà. La cerca es pot filtrar per comarca i així poder concretar més la zona en què t’interessa moure’t.

Si no t’importa a quina zona dels Països Catalans anar, també pots mirar el calendari per saber quins esdeveniments es celebraran cada dia.

Mi Nube

Si, d’altra banda, t’interessa més viatjar fora i agafar un avió, et pot ser d’utilitat la pàgina minube.com, una cercador de vols que utilitza més de 50 webs per trobar el més econòmic. També es poden buscar hotels i cotxes de lloguer.

A part, també té un component 2.0 (o social) que permet a l’usuari descobrir, guardar i compartir llocs i viatges amb altres usuaris.

Wikitravel

De totes maneres, si el que vols és compartir la teva informació dels viatges que has fet durant les vacances i vols obtenir informació dels altres viatges, potser t’interessa Wikitravel, pàgina en la què hi col·labora l’Albert Simó.

Segons la mateixa pàgina, Wikitravel és un projecte dedicat a crear una guia de viatges global, lliure, completa, actualitzada i de confiança, que recentment ha superat en les seves diverses versions les 25.000 guies i articles, escrits i editats per Wikiviatgers procedents de tots els racons del món.

Està traduida a 17 idiomes entre els que s’inclou el Català i hi podreu trobar tot tipus d’informació relacionada amb els viatges com per exemple Hotels, llocs per veure de la zona, el preu del transport públic, etc.

Un parell d’exemples: Informació de Roma i de París.

Així que ja ho saps, si no saps què fer durant aquestes vacances d’estiu, aquestes pàgines pot ser que et siguin d’utilitat!

6 comentaris a “No saps on anar de vacances aquest estiu?”

 1. Pons

  El problema no es el lloc sinó convencer a la burgesia acomodada que no vol anar més enllà de la costa brava.

 2. losimo

  Us animo a participar ajudant-mos a completar els pobles i ciutats. Si és el vostre poble explica’ns el què podem visitar i com. Si és on vas de vacances, creat una sammarreta wikitravel i penja-la al flickr amb les etiquetes “grillat” i “wikitravel”. Sortiràs als bànners d’imatges dels: “Grillats pel wikitravel” ;U)

  Mercès Oriol per la promoció, moltes mercès!! :D

 3. [email protected]

  a mí m’encanta la vall de llémena… pau, bon menjar, bones passejades, cases de turisme rural encantadores i bona gent… podeu mirar a http://www.valldellemena.cat/

Deixa un comentari