A aquestes alçades de l’estiu, la majoria de la gent ja sap què farà durant les vacances però si ets dels que s’esperen a l’últim moment per planificar les vacances, avui us recomano 3 pàgines que us poden ajudar treure alguna idea de què fer durant aquests dies, ja sigui marxant amb els nens, amb parella o amb amics.

OnSortir.cat

onsotircat2 No saps on anar de vacances aquest estiu?Si no tens intenció de marxar molt lluny aquestes vacances, és una bona opció donar-li un cop d’ull a onsortir.cat, una pàgina on pots consultar tot tipus d’informació de llocs on anar de vacances a Catalunya i arreu dels Països Catalans, des de llocs on dormir i on menjar, fins a llocs on fer salut i termalisme, gaudir de la natura o zones d’oci urbà. La cerca es pot filtrar per comarca i així poder concretar més la zona en què t’interessa moure’t.

Si no t’importa a quina zona dels Països Catalans anar, també pots mirar el calendari per saber quins esdeveniments es celebraran cada dia.

Mi Nube

minubecom No saps on anar de vacances aquest estiu?Si, d’altra banda, t’interessa més viatjar fora i agafar un avió, et pot ser d’utilitat la pàgina minube.com, una cercador de vols que utilitza més de 50 webs per trobar el més econòmic. També es poden buscar hotels i cotxes de lloguer.

A part, també té un component 2.0 (o social) que permet a l’usuari descobrir, guardar i compartir llocs i viatges amb altres usuaris.

Wikitravel

wikitravel No saps on anar de vacances aquest estiu?De totes maneres, si el que vols és compartir la teva informació dels viatges que has fet durant les vacances i vols obtenir informació dels altres viatges, potser t’interessa Wikitravel, pàgina en la què hi col·labora l’Albert Simó.

Segons la mateixa pàgina, Wikitravel és un projecte dedicat a crear una guia de viatges global, lliure, completa, actualitzada i de confiança, que recentment ha superat en les seves diverses versions les 25.000 guies i articles, escrits i editats per Wikiviatgers procedents de tots els racons del món.

Està traduida a 17 idiomes entre els que s’inclou el Català i hi podreu trobar tot tipus d’informació relacionada amb els viatges com per exemple Hotels, llocs per veure de la zona, el preu del transport públic, etc.

Un parell d’exemples: Informació de Roma i de París.

Així que ja ho saps, si no saps què fer durant aquestes vacances d’estiu, aquestes pàgines pot ser que et siguin d’utilitat!

5 comentaris a “No saps on anar de vacances aquest estiu?”

  1. Pons

    El problema no es el lloc sinó convencer a la burgesia acomodada que no vol anar més enllà de la costa brava.

  2. losimo

    Us animo a participar ajudant-mos a completar els pobles i ciutats. Si és el vostre poble explica’ns el què podem visitar i com. Si és on vas de vacances, creat una sammarreta wikitravel i penja-la al flickr amb les etiquetes “grillat” i “wikitravel”. Sortiràs als bànners d’imatges dels: “Grillats pel wikitravel” ;U)

    Mercès Oriol per la promoció, moltes mercès!! :D

Deixa un comentari