E61Aquest any els reis s’han avançat una miqueta i ja m’han portat el regal. Ja estava fart de portar mòbil i agenda a sobre tot el dia, i he decidit, seguin el meu instint més geek comprar-me un nou mòbil.

Tenia en ment diversos dispositius, i com que no sabia quin comprar vaig anar a l’ebay a mirar aviam què s’oferia. Al final el guanyador ha estat un flamant Nokia E61 per estrenar.


Com a coses bones, diré que la pantalla és veu molt bé, té wifi, Bluetooth, Infrarojos, pot rebre el correu com els blackberry, té calendari (que es sincronitza molt bé amb l’Outlook i l’iCal), un teclat QWERTY que va molt bé i no és que pesi molt tampoc.

De coses dolentes també en té: Per començar és bastant gros, tot i que no més que la palm. També trobo a faltar que la pantalla sigui tàctil, que un s’acostuma molt ràpid a les coses bones. L’altre problema que tinc ara mateix és que el sistema operatiu que porta, el Symbian, no el conec gens i de moment vaig una miqueta perdut.

Ara toca aprendre a utilitzar-lo i a treure’n el màxim suc possible! :D

10 comentaris a “Nokia E61”

 1. Oriol

  Depèn de quan ho compris i a qui ho compris. Diria que fins i tot contractant no se el què t’el regalen :D

 2. erotips

  Per cert, com a tiquis miquis del bloc, QUANT de quantitat va amb T. RAMON!!! Sense T seria un quan temporal. xD

 3. Pons

  Si no corretgeixo les falles dels meus posts creus que m’esforçare a corregir les dels comentaris?

  4 dies sense publicar que fort, aixo no es un blog serios ni res… com a maxim jo he passat 3 dies (exceptuant QUAN no he estat a Sabadell)

 4. erotips

  Suposo que ho esteu fent expressament, oi?

  eXpectació

  [1653; del ll. exspectatio, -onis, íd.]

  f Espera, generalment amb interès o curiositat, d’una cosa que hom creu que s’esdevindrà en un temps relativament proper.

  VISCA EL TIQUIS MIQUIS!!!!

Deixa un comentari