OpenOffice.org 2.0

Per fi ha sortit la nova versió de l’OpenOffice.org! Pels que no conegueu aquest programa, és la alternativa lliure a la suit Microsoft Office. L’OOo no utilitza el format .doc pels documents de text (només faltaria!) tot i que l’enten i és capaç de guardar en aquest format (Això és extensible a totes les aplicacions del MS Office que tinguin versió alternativa a l’OpenOffice). Una eina que trobo molt interessant i que crec que ús pot ser bastant útil és el fet que es pot guardar en format pdf directament i sense cap complicació, realment molt fàcil i pràctic.

Una altra cosa també a tenir en compte és que aquesta aplicació està completament traduïda (localitzada segons el meu tutor del PDF) al Català. Bé, de fet aquesta versió en concret encara no ho està però segur que no tardaran gaire a fer-ho. L’equip de Softcatalà té localitzada des de fa un temps la versió 1.1.

Us recomano que proveu aquesta nova versió, no us decebrà! ;-)

ATUALITZACIÓ: Tot i que encara no hi ha la versió en Català, si que hi és la versió en castellà i sempre és una miqueta més fàcil d’entendre si està en castellà, no? Us la podeu baixar d’aquí. Si ja us ha entusiasmat tant aquesta suite i us la vau baixar en anglès, no cal que us torneu a baixar tot l’arxiu: hi ha un paquet d’actualització de l’idioma i ja està. Un cop us ho hagueu instal·lat, heu d’anar a les opcions del programa, anar a languages i seleccionar el castellà com a interfície d’usuari. La propera vegada que executeu el programa ja el tindreu en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *