PandoraEl Fran em va parlar l’altre dia d’una web que feia temps que coneixia però que mai li havia parat suficient atenció. Es tracta de Pandora, una radio en línia. El seu funcionament és molt senzill: Entres a la pàgina, dius quin tipus de música vols escoltar i el programa automàticament fa una tria de cançons que et puguin agradar.

El programa es basa en els gustos de tots els usuaris que té arreu del món per poder elaborar les llistes. Hi ha la opció de registrar-se per poder crear llistes de música personalitzades. El programa va aprenent de la música que s’escolta i va oferint diferents cançons de diferents grups. És una bona manera de descobrir nous grups i va molt bé per poder escoltar música en ordinadors públics o llocs per l’estil com ara els ordinadors de la universitat.

Té un funcionament molt similar al MyStrands o a Last.fm però funciona exclusivament a través del navegador web. És altament recomanable, ja que la música que ofereix acostuma a ser bastant semblant al grup que s’ha seleccionat. La web té llicència de radio, però no deixa descarregar cap cançó. Personalment m’agrada més que Last.fm per les recomanacions musicals que fa.

16 comentaris a “Pandora Internet Radio”

 1. Laura

  Al final del post se t’ha quedat encallada la tecla “o”… però no deixa descarregar cap canç? canç que? xDD
  Vaig a mirar la web ^^ Tito!

 2. Bernii

  grandisssssima web.
  fa temps que macompanya en les meves horetes de feina… i realment és la ostia. tens música per parar un carro!!!

 3. Laura

  Li he posat La oreja de Van Gogh i l’associat amb Mecano!!! Akesta web triomfa ^^**** Seguirem l’evolució… tan tan taaaaaan!!

 4. Oriol

  Aviam, no crec que sigui tant greu la cosa, no? És un servei que funciona a base de publicitat. Demanar el registre per utilitzar el sistema no és gaire problema tampoc. A part de no demanar pràcticament cap informació personal registrar-se també serveix per poder-te gaurdar les llistes que et crees i no haver de buscar-ho cada vegada :D

  Si t’hi fixes, també veuràs que no pots passar més de 5 cançons (crec) en una hora perquè com que funcionen com a radio tenen algunes limitacions legals.

 5. Oriol

  He de tenir inspiració i temps per publicar alguna cosa, ja vaig publicar ahir, no et queixis tant! :D

  Per què no actualitzes tu? ;)

Deixa un comentari