PayPal Mòbil

paypal_logoFa un parell de setmanes, PayPal va presentar un nou servei: PayPal Mòbil. Es tracta d’un servei per poder fer petits pagaments mitjançant el mòbil molt ràpidament. No sabia si mai l’utilitzaria, però resulta que en una setmana l’he utilitzat 3 cops per fer i rebre petits pagaments.

El cas ideal: Anem a esmorzar, no tinc efectiu i li demano 5€ al Miquel. Ell, molt amablement, me’ls deixa i jo, en 30 segons, ja els hi he tornat gràcies a PayPal Mòbil :).

paypal-mobil

Per utilitzar aquest servei, només s’ha d’anar a http://m.paypal.com des d’un telèfon mòbil, identificar-se, i dir la quantitat de diners a enviar, el destinatari i el concepte per saber el motiu del pagament.

Si és té un iPhone, hi ha una aplicació molt xula que encara facilita més aquesta operació. Per Android representa que també hi ha una aplicació, però la veritat és que no he aconseguit trobar-la enlloc… :-(

S’ha de tenir en compte que PayPal aplica una tarifa per rebre els diners si s’agafen d’una targeta, per tant és millor utilitzar-ho amb saldo que estigui a PayPal o des d’un compte bancari.

Més informació: PayPal Mòbil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *