Tinc unes ganes de que es jugui el partit del Barça – Arsenal i així deixin de parlar-nos del Barça per tot arreu! Aquests dies em trobo amb el Barça fins i tot a la sopa.

Fa més de 15 dies que per la radio em diuen quin temps farà a París. A TV3 han fet anuncis especials només pel Barça, programes especials, tots els periodistes se’n van a París per poder cobrir aquest gran “esdeveniment”.

Tinc unes ganes que avui juguin a les 8.45 del vespre i així poder respirar tranquil i sense haver de sentir parlar del Barça durant un temps… Ah, i si el Barça perd serà perquè l’Arsenal s’ho mereix, no pas per culpa de l’arbitre, eh! I obviament, si el Barça guanya també serà perquè s’ho mereix ;)

7 comentaris a “Per fi ha arribat el dia del partit!”

 1. Pons

  si guanya un o l’altra només serà degut a que “el futbol es así”, els altres factors no importen

 2. Guideta

  Oriol… em sembla que per molt que avui es jugui el partit encara et queden uns dies de sentir-ne a parlar… o creus que si el Barça guanya (o perd) la gent no hi tindrà res a dir??? ;)

 3. Oriol

  Ja se que continuaré sentint parlar del Barça, però no amb la intensitat en que s’està sentint aquests dies. Tothom ha canviat la seva programació (radio, tv, etc.) per poder parlar del Barça.

  Ja se que és molt important pels culés que guanyin la Copa d’Europa i tot això, però la veritat és que m’està cansant una miqueta ja. Per sort avui juguen :D

Deixa un comentari