Per què no actualitzo el bloc?

Porto fent-me aquesta pregunta molt temps. Si mireu a la zona de la hemeroteca de la barra lateral, on es veu quants posts escric cada mes, veureu que des de principis d’any he baixat, i molt, el meu ritme de publicació. He passat d’escriure uns 20 posts mensuals a 7 durant el mes de maig i 1 amb el que porto de mes (i ja estem a meitats de mes!).

Hoja en Blanco

El motiu principal és que no se de què parlar: evidentment, hi ha moltíssimes coses a dir, però em costa trobar alguna cosa que m’inspiri el suficient com per dedicar-hi l’hora i escaig que necessito per escriure un post amb un mínim de dignitat i costa escriure quan gairebé no rebo comentaris, tot i que se que hi ha molta gent que em llegeix sempre ajuda rebre comentaris :)

L’altre motiu, també molt important, és que des de fa una mica més d’un mes que he començat a escriure al bloc Trucos Google Analytics, on també hi escriu el @ferriolegea. Com podeu deduir pel nom, la temàtica no té gaire a veure amb la d’aquest bloc però us convido a llegir-ne els articles i que us subscrigueu al RSS.

No tinc intenció d’abandonar aquest bloc, perquè ja fa gairebé 5 anys que hi escric i ja té més de 1100 entrades, que no són poques!

Així doncs, intentaré fer l’esforç d’anar escrivint però durant un temps la freqüència d’actualització serà molt més baixa del què us tenia acostumats, tot i que em podeu seguir per twitter, que allà la meva activitat no s’ha vist tant afectada :P

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *