Personatges retallables

Retallable del cub del Super MarioAvui comença l’Agost i hi ha molta gent que també comença les vacances d’estiu tot i que no és el meu cas.

Doncs bé, aprofitant que ara la gent tindrà més temps lliure i moltes vegades no sabreu què fer, us proposo que ompliu algun d’aquests moments en que no se sap què fer fent algun retallable que us pot servir perfectament per decorar el vostre escriptori.

A través de luigix.com he trobat dos webs molt divertides. Una és Cubeecraft, on s’ofereixen molts personatges retallables en forma quadriculada i bastant simpàtics. A més a més, tenen l’avantatge que no és necessari utilitzar cola, amb unes simples tisores n’hi ha prou, tot i que és millor si s’utilitza un cutter.

Retallable del Super Mario

La segona que us proposo és Toy-A-Day, una altra pàgina on també es van publicant periòdicament alguns personatges retallables, i tot i que són bastant simpàtics, no tenen tanta gràcia perquè estan molt poc elaborats.

Retallable de l'Alien de Toy Story

Jo ja he fet el meu, un de ràpid per fer durant l’hora de dinar i que descansa tranquil·lament sota el meu monitor de la feina:

Retallable del cub del Super Mario

PD: La moneda de sobre el cub és un duro :P

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *