No suporto la platja, la sorra s’acaba posant per tot arreu i t’has de dutxar vàries vegades per treure’t la sal i la sorra del cos. Molt millor la piscina.

I vosaltres? Què preferiu? :-)

Foto al Flickr: Dutxa de platja.

8 comentaris a “Piscina o platja?”

 1. apple.bloks.cat

  Piscina sempre!!
  Tot i que algun cop s’ha d’anar a la platja…

  De la setmaneta que he passat a Menorca, només hem trepitjat la platja un parell d’horetes ;)

 2. luigix

  Jejeje, no no, on vas a parar, la platja tot i els seus inconvenients és per mi millor !
  Per mi l’ambientillo “playero” no te preu, tot i que pugui semblar contrati, em relaxa molt está enmig de la platja rodejat de gent. Es quan millor m’aïllo i descanso.

 3. Roger - Dreadful

  Malgrat els darrers anys no hi he anat gaire, platja sens dubte. No hi ha res com veure passar noies en tanga davant la teva tovallola… Deixar-te portar per les onades… Aquells rotllos nocturns amb bany improvisat i marro a la sorra, fent la croqueta… Quan estiuejava a la costa el que feia era: matí de platja i abans de dinar dutxa i piscina… quines migdiades! : )

 4. dumdrak

  platja,

  ara per que la sorra no es posi per tot arreu, s’ha de anar a una platja de sorra gorda (costa brava rules) i la sal es bona per la pell

  ademes el millor moment de la platja es de 5:30pm a 9pm

 5. Jordi Reche

  Platja ! La vista s’alegra moooolt. Jo amb l’iPod (ara iPhone) + un llibre, sóc el rei, em puc tirar hores… Desconecto totalment. Jo faig de 12 a 15:30h platja, tot seguit dutxa, dinar i mitgdiada.
  A la piscina fa anys que no hi vaig, però encara no es pot fer top.less, no? ;-)

 6. Gino

  Platja! Jo visc a la costa tot i ser de l’interior. El motiu bàsic el clima. En especial pel mar. I com a conseqüència lògica: la platja.

 7. Oriol

  @apple.bloks.cat – Clar que si! Molt ben fet! ;-)

  A mi m’estressa molt això de no poder ni plantar la tovallola. Que no m’agradi anar a la platja per banyar-me, no vol dir que no m’agradi el mar. És molt relaxant, tot i que prefereixo no tenir tanta gent al contrari, no pas com al @luigix. Això si, veure les noies en top less com diu en @Roger – Dreadful és d’agrair :mrgreen:

  Escrit per dumdrak
  ademes el millor moment de la platja es de 5:30pm a 9pm

  completament d’acord, quan comença a haver-hi menys gent i el sol ja no pica tant :)

  @Jordi Reche – Segur que després de llegir el llibre sembles una gamba! x’D

  @Gino – Que prefereixi la piscina no vol dir que no m’agradi el mar. La conseqüència no la veig tant lògica jo ;-P Les fotos prefereixo fer-les al mar, però els “xapussons” millor a la piscina :D

  Arf, ja he contestat a tothom crec! :D

Deixa un comentari