Plaxo, una llibreta d’adreces en línia

PlaxoFa un temps vaig descobrir una web bastant interessant anomenada plaxo: una llibreta d’adreces en línia que es sincronitza amb els principals serveis de calendari que hi ha, ja siguin en línia o d’escriptori.

Per exemple, es pot sincronitzar amb el Google Calendar, el Microsoft Outlook o l’Apple iCal. D’aquesta manera permet veure l’agenda des de qualsevol lloc on hi hagi una connexió a internet.

Plaxo HippoTambé és molt útil per tenir sincronitzades les agendes de diferents ordinadors, ja que ho fa automàticament. Una altra bona utilitat que té és que també permet sincronitzar els contactes de l’Outlook o de l’Agenda de Mac. Si un dels contactes de l’agenda també utilitza el plaxo i aquest es canvia el seu número de telèfon, tothom qui tingui aquell contacte se li actualitzarà la informació automàticament (sempre amb la prèvia autorització de l’usuari). El programa també té un sistema d’avisos pels aniversaris, enviant un correu una setmana abans i el dia abans de l’aniversari de la persona.

Us recomano que li doneu un cop d’ull, com a mínim a la petita introducció que fan i sinó, al vídeo de demostració, que us poso a continuació.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *