PlaxoFa un temps vaig descobrir una web bastant interessant anomenada plaxo: una llibreta d’adreces en línia que es sincronitza amb els principals serveis de calendari que hi ha, ja siguin en línia o d’escriptori.

Per exemple, es pot sincronitzar amb el Google Calendar, el Microsoft Outlook o l’Apple iCal. D’aquesta manera permet veure l’agenda des de qualsevol lloc on hi hagi una connexió a internet.

Plaxo HippoTambé és molt útil per tenir sincronitzades les agendes de diferents ordinadors, ja que ho fa automàticament. Una altra bona utilitat que té és que també permet sincronitzar els contactes de l’Outlook o de l’Agenda de Mac. Si un dels contactes de l’agenda també utilitza el plaxo i aquest es canvia el seu número de telèfon, tothom qui tingui aquell contacte se li actualitzarà la informació automàticament (sempre amb la prèvia autorització de l’usuari). El programa també té un sistema d’avisos pels aniversaris, enviant un correu una setmana abans i el dia abans de l’aniversari de la persona.

Us recomano que li doneu un cop d’ull, com a mínim a la petita introducció que fan i sinó, al vídeo de demostració, que us poso a continuació.3 comentaris a “Plaxo, una llibreta d’adreces en línia”

  1. Oriol

    Si, i jo el meu E61 que també ho porta tot això (tot i que no ho gestiona gaire bé…), però em mola tenir-ho sincronitzat amb el Google Calendar i així ho puc veure de forma més còmode des de qualsevol ordinador. Va molt bé per tenir sincronitzats diversos ordinadors.

    I el que em mola és lo de la llibreta d’adreces (si la gent ho fes servir, clar :P)

  2. gary

    A mi poder m’aniria bé per fer-ho servir des del meu ordinador de la seu central del grup Damm, concretament a comptabilitat. :p

Deixa un comentari