Powerset: Wikipedia vitaminada

Powerset és un projecte, comprat per Microsoft ara fa 3 mesos. Bàsicament es tracta de poder buscar articles a la wikipedia fent les preguntes tal i com les faria un humà.

Quan fas una pregunta, powerset fa una cerca a la wikipedia i et retorna els mateixos resultats que aquesta, però amb alguna funcionalitat afegida que li dóna un cert valor afegit. Abans de mostrar-te un article, et mostra un resum sobre l’article i possibles articles relacionats així com un llistat de possibles temes relacionats. Per exemple, si es busca Bob Marley pots veure que va escriure la cançó Buffalo Soldier.

Dins de l’article en qüestió s’hi ha afegit una caixa flotant que et va seguint al llarg de tota la pàgina on et mostra un esquema de l’article. També incorpora un sistema on mostra les dades més rellevants de l’article i te les remarca en groc quan hi fas click. Molt útil per trobar ràpidament el què t’interessa d’un article

No m’agrada que es vegi constantment el logo de Microsoft a dalt de tot però tampoc molesta. De moment només està en anglès, però és millor que res, no? ;-)

Si no us ha quedat clar com funciona lo millor serà que ho proveu o que mireu aquest video que han penjat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *