Provant el modem de Simyo

e220datuoAra fa més o menys un any va aparèixer Simyo, una Operadora Mòbil Virtual (OMV) amb unes tarifes de veu bastant revolucionaries. Des d’aquell dia, han tret dos tarifes més que també han estat bastant impactants. Per una banda la tarifa de 8 cèntims al minut sigui l’hora que sigui i l’operador que sigui. Per altra banda, van treure una tarifa de dades molt bona (comparada amb la resta d’operadores).

Per la gent que es connecta molt, té una tarifa plana de 25€/més per 5 GB. Aquest no és el meu cas, però tenen una altra tarifa diària que és una mica complicada d’explicar, per tant deixo que mireu la taula que han fet.

Aquest cap de setmana l’he pogut provar i m’ha sorprès gratament. Per una banda la facilitat de configuració (ho he provat amb ul Mac, però suposo que amb windows és el mateix) i per altra banda la velocitat de connexió. La velocitat de l’ADSL que tinc a casa no és gran cosa, però va gairebé igual que allà. Això si, només t’anirà així si tens la cobertura i pots utilitzar el HSDPA. Com hagis d’anar amb GPRS et pots adormir mentre es carrega una pàgina…

Per saber quina connexió està utilitzant es pot mirar el programa que et proporcionen, però també es pot saber a través del LED que té el mòdem. Pel què he vist jo, si és verd es s’està connectant utilitzant el GPRS i, si és turquesa, s’està connectant per HSDPA.

També m’ha sorprès molt la qualitat la pàgina personal que t’ofereix simyo. Des d’allà pots donar de baixa la targeta sim si l’has perdut, així com veure quins són els números a qui més s’ha trucat o s’han enviat SMS. També hi ha una gràfica on veure el consum diari per saber quins han estat els dies que més s’ha consumit i una taula detallant cada trucada i cada connexió a internet.

Simyo

Una altra cosa que també m’ha agradat molt és la possibilitat de recarregar el mòbil directament des de la pàgina i de configurar algunes accions com per exemple recarregar una quantiat el dia del més que s’escolleixi de forma automàtica o fer una recàrrega quan s’arriba a un saldo inferior a la quantitat estipulada.

Estic impacient per veure com els hi quedarà la tarifa plana de veu que diuen que volen presentar aquest any! Perquè, si és prou bona, potser m’hi acabi passant. M’han encantat el serveis que m’ofereixen, sobretot comparats amb els que m’ofereix Vodafone…

Si dubteu si contractar aquest servei o el d’alguna altra companyia, heu de tenir en compte que en aquesta el modem (Un Huawei E220, el mateix que a Yoigo i Vodafone) no és gratis, sino que val 69€ però, a canvi, el modem serà lliure i no hi haurà cap tipus de permanència. Per tant, el dia que et vulguis connectar utilitzant una altra operadora només hauràs de canviar la SIM ;-)

Jo, sincerament, el recomano al 100%. ;-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *