La setmana passada vaig tenir la sort de provar, gràcies a Bloguzz, el controvertit cotxe de Nissan, el Cube. L’havia vist per primer cop al Cava and Twitts sobre Slow Design i m’havia cridat l’atenció pel seu disseny tant… peculiar?

Nissan Cube limited edition

L’he pogut provar durant una setmana sencera, utilitzant-lo exclusivament, i puc dir sense cap dubte que m’ha encantat. Conduir-lo em produeix tranquilitat, cosa que diria que és degut al gran espai que hi ha fins al vidre frontal, així com per l’alçada del mateix cotxe i pel fet de que tingués sostre solar. Tot plegat produeixen una sensació plàcida a l’hora de conduir :)

El cotxe venia equipat amb gairebé tots els extres, com ara el mans lliures, els fars automàtics o el fet de no necessitar la clau per engegar-lo (mola molt!). Pel que he vist, he provat una edició limitada que inclou tots els extres.

Me’l compraria?

No.

Per què?

No m’agrada. Tal i com he dit, m’ha agradat molt conduir-lo, però no m’agrada el seu aspecte exterior. Això si, va a gustos. El primer dia que vaig agafar el cotxe, mentre estava parat a un semàfor, una noia que aturada al meu costat va baixar la finestra només per dir-me que li agradava molt el cotxe.

Una altra cosa que m’ha incomodat és que, degut al seu disseny, em sentia observat constantment, amb gent que es gira al passar-se o fins i tot algun cotxe que es va quedar a la mateixa alçada durant una bona estona mentre em mirava… (ara entenc com es deuen sentir les ties bones :P)

Per últim, tampoc em va agradar el retrovisor central, pel qual gairebé no es podia veure res. Això si, ho compensen dos retrovisors laterals gegants ;)

Si t’agrada el seu disseny disfrutaràs molt conduint-lo.

4 comentaris a “Provant el Nissan Cube”

 1. Fran

  +1 marc XDDDDDDDD

  vamos, que es un cotxe per cridar l’atenció..
  d’aspecte a mi tampoc m’agrada gens la veritat XD

 2. Pons

  Tota la raó Marc! anava a dir que era una nevera, però amb lo de l’Arale l’has clavat!

 3. Oriol

  Si que en té un aire, al cotxe de l’Arale, però la porta del maleter recorda clarament a una nevera, tal i com diu el Ramon xD

Deixa un comentari