Google Reader LogoA part de publicar manualment enllaços a twitter, molts dels enllaços que comparteixo a twitter són tots els enllaços que he compartit des de Google Reader. Això em permet compartir amb una senzilla combinació de teclat (shift + s) i sense haver d’escriure res, però sempre controlant què publico.

Fins ara he utilitzat FriendFeed, un servei del qual ja n’he parlat algunes vegades i que permet publicar a twitter tot el què comparteixo al Google Reader o a algun altre servei o bloc.

Però ara estic provant una nova eina que m’està agradant força. Es tracta de Reader2Twitter, que publica immediatament tots els compartits a twitter, però és molt més configurable. Us detallo algunes de les seves opcions:

 • Utilitza el protocol pubsubhubbub, pel que la publicació és gairebé immediata.
 • Escurça tots els enllaços utilitzant bit.ly, per tant es pot controlar més fàcilment l’abast del tweet.
 • Permet configurar el format del tweet, podent triar el text, si es vol publicar el comentari i a on ha d’estar l’enllaç

Així i tot, heu de tenir en compte que a vegades, si es comparteixen molts enllaços seguits, n’hi hagi algun que no es publiqui :( Ho provaré uns dies, i com me’n perdi gaires tornaré a FriendFeed, encara que no en tingui tant control.

Podeu seguir totes les novetats al seu compte de twitter: @gr2t.

Enllaços: FriendFeed, Reader2Twitter.

4 comentaris a “Publicar els compartits de Google Reader a Twitter”

 1. Pons

  Em sembla que em faré un twitter.

  afkdfkasdfkhasdasjja perdó no he pogut evitar-ho

 2. Jordi Sanchez

  Jo fa temps que comparteixo els meus compartits de GReader a Twitter, i utilitzo FeedBurner per fer-ho. A mi de moment m’està anant força bé! :)

  • Oriol

   Jordi, la idea de fer-ho amb FeedBurner també és bona. Si aquesta no em funcionés, potser provaré a veure què tal em va amb el què comentes.

   Gràcies! :)

 3. Xtender

  Jo fa temps que comparteixo els meus compartits de GReader a Twitter, i utilitzo FeedBurner per fer-ho. A mi de moment m’està anant força bé!
  +1

Deixa un comentari