wave-logoFa uns dies es va posar a disposició de 100.000 persones una primera versió de Google Wave, la nova eina de Google que representa que ha de revolucionar la forma de comunicar-nos.

Jo vaig ser un d’aquests afortunats, juntament amb el Miquel Labòria, l’anieto2k, l’edans o l’arrozconnori. Després de provar-ho durant unes hores, no tinc clar per què serveix, la veritat.

Sembla molt potent i pot arribar a ser un substitut del correu electrònic, però ara per ara no ho veig clar, la veritat. Jo ho veig com una barreja de Google Docs i de Gmail…

google-wave-preview

Precisament, com que segurament Google sap que la gent no sabrà per què utilitzar-lo, ha fet un petit llistat de situacions en què es pot fer servir Google Wave:

 • Organitzar esdeveniments
 • Notes de les trobades
 • Informes en grups i per redactar projectes
 • Brainstorming
 • Compartir fotos

Us poso un video de 8 minuts explicant com funciona aquesta curiosa i potent eina que és Google Wave:

PD: A tots els que hem pogut provar aquesta versió privada ens han regalat 7 invitacions, tot i que no s’han enviat. Sembla ser que deu ser una forma de nominació i tindran prioritat respecte a l’altra gent ja que Google Wave només és útil si s’utilitza col·laborativament.

8 comentaris a “Quan utilitzar Google Wave?”

 1. Lali

  Enhorabona per la invitació!
  Em sembla que el Wave té tantes coses que deu costar saber per a què fer-ho servir i com ;) Però tenir la invitació és una gran oportunitat!

 2. Fran

  sembla bastant interessant i útil la veritat

  a veure si a casa em miro el video de com va i brau i m’entero més com està això XD

 3. pijuan

  eeehhmmppffff no se que dir, te tantes coses que no se ni per on començar.. una pregunta… cal que tots els participants tinguin un google profile ? o es poden invitar amics que no tinguin google (estil google docs) ?

 4. Oriol

  @pijuan: en principi, tots els usuaris han de tenir un compte de Google, sino no crec que es pugui utilitzar. Així i tot, en principi és un protocol obert i per tant és possible que l’acabin implementant més empreses ;-)

 5. luigix

  caram, quina sort vas tenir ! hi ha mitgh món buscant invitacions a Google Wave :)

  Jo tinc ganes de provar-ho, perqué suposo que per temes de feina em pot anar bastant bé, si realment fa tot el que diuen. Ara toca espera que m’arriba alguna invitació…

 6. Pons

  Curiosament m’ha arribat una invitació avui!
  Ho he mirat poc, però de moment no em crida massa l’atenció :S

Deixa un comentari