Què es cou a la xarxa?

La wikipedia (viquipèdia en català) és una de les webs amb més rellevància a la xarxa actualment. Una bona forma de saber què es cou a internet o quines són les novetats al món audiovisual és mirar l’activitat que té la wikipèdia.

Aquesta és la feina que fa wikirage: La wikipèdia s’edita per milers de persones cada dia i en aquesta pàgina es llisten quins són els articles que més vegades s’han editat en un sol dia. D’aquesta manera és fàcil saber quines novetats hi ha per internet i què interessa als internautes.

Wikirage

Igual que amb la wikipedia, hi ha una versió en anglès i una versió en castellà, tot i que encara no hi ha la versió catalana :(

Per posar alguns exemples, una de les entrades que més s’han editat aquests dies en la versió en anglès és la del nou disc de Radiohead, In Rainbows, del que en parlava l’altre dia el Burrull. També s’ha editat molt la pàgina que parla del videojoc Donkey Kong i la del nou joc Portal.

En la versió en castellà, les pagines més editades són la que fa referència a en Ron Dennis, el cap de McLaren de F1 i la del videojoc Halo 3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *