Què està passant amb Flickr?

FlickrFa pocs dies vaig renovar per un any meu el meu compte de Flickr Pro. És un servei que m’encanta i la veritat és que no el trobo gens car per tot el què et dónen. Però la veritat és que des de que van afegir video ara farà uns 10 mesos l’únic canvi que he vist ha estat un redisseny de la pàgina d’inici afegint alguna funcionalitat més.

Potser és que estem molt mal acostumats, però estar gairebé un any sense afegir noves funcionalitats destacades mentre  Google no para d’afegir-ne de noves, com ara el reconeixement facial i aplicacions d’escriptori tant per Windows, Mac i Linux i fins i tot Apple introdueix el reconeixement facial a l’iPhoto ho trobo com un simptome de que alguna cosa no va bé per Flickr.

Mentre Flickr anunciava fa uns mesos que ja hi ha tres mil milions d’imatges als seus servidors, Facebook anunciava que ja en tenia deu mil milions.

Recentment han publicat algunes novetats al bloc de Flickr, però prou important com per veure que hi ha ànims de continuar amb el servei. Han millorat el Flickr Uploadr, han arribat a un acord amb Getty Images i volen fer una espècie de video col·laboratiu, però no crec que sigui res gaire destacat…

Potser m’equivoco, però crec que ara mateix no tenen ni idea de cap on tirar i, com no s’espavilin, la competència se’ls menjarà vius. I és una llàstima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *