FlickrFa pocs dies vaig renovar per un any meu el meu compte de Flickr Pro. És un servei que m’encanta i la veritat és que no el trobo gens car per tot el què et dónen. Però la veritat és que des de que van afegir video ara farà uns 10 mesos l’únic canvi que he vist ha estat un redisseny de la pàgina d’inici afegint alguna funcionalitat més.

Potser és que estem molt mal acostumats, però estar gairebé un any sense afegir noves funcionalitats destacades mentre  Google no para d’afegir-ne de noves, com ara el reconeixement facial i aplicacions d’escriptori tant per Windows, Mac i Linux i fins i tot Apple introdueix el reconeixement facial a l’iPhoto ho trobo com un simptome de que alguna cosa no va bé per Flickr.

Mentre Flickr anunciava fa uns mesos que ja hi ha tres mil milions d’imatges als seus servidors, Facebook anunciava que ja en tenia deu mil milions.

Recentment han publicat algunes novetats al bloc de Flickr, però prou important com per veure que hi ha ànims de continuar amb el servei. Han millorat el Flickr Uploadr, han arribat a un acord amb Getty Images i volen fer una espècie de video col·laboratiu, però no crec que sigui res gaire destacat…

Potser m’equivoco, però crec que ara mateix no tenen ni idea de cap on tirar i, com no s’espavilin, la competència se’ls menjarà vius. I és una llàstima.

6 comentaris a “Què està passant amb Flickr?”

 1. Afontcu

  Tens tota la raó, l’altre dia també em va passar pel cap el mateix dubte. Flickr és un dels pocs serveis 2.0 on pràcticament et veus obligat a pagar (encara que sigui molt poc..), però tot i així sembla que es queda enrera respecte altres competidors, tal com comentes…

  Bona observació!! ;)

  Salut.

 2. Pons

  Jo sempre t’ho he dit que a mi em tirava més el picassa, que Google em dona més confiança, es el meu controlador de vida privada preferit!

 3. Oriol

  @Afontcu Així i tot, no em fa mal pagar-ho, els trobo ben invertits :P A veure si es posen les piles aviat i ens afegeixen noves funcionalitats! :D

  @Pons, tot i que picasa ha millorat molt últimament, m’agrada molt més com funciona el tema de compartir les imatges i incrustar-les que a les webs que té Flickr.

  A més, no m’agrada la limitació de 1GB que et dónen. I això de pagar per espai no m’agrada. M’agrada més pagar per serveis :P

  @Fran: xDDDDDDDDDD

 4. Tomàs

  Jo no tinc un compte PRO, només un normal, però coincideixo amb tu, Oriol, que s’estan quedant una mica enrere. Es nota més des que tenim el nou iPhoto.

 5. Oriol

  @Tomàs: Jo encara no el tinc el nou iPhoto :( Jo ho vaig començar a notar quan els de Google van fer el reconeixement facial, i ara amb l’iPhoto ja és descarat.

  A sobre, veus que l’únic que fan són coses que poden fer gràcia, com ara el video aquest que diuen que volen fer, però que realment no fan evolucionar el servei…

Deixa un comentari