Què llegeixen els enginyers de Google Reader?

No us heu preguntat mai què llegeixen els enginyers de Google Reader? Probablement no, però així i tot l’equip de desenvolupadors del Google Reader han fet una selecció dels blocs que, segons ells, són els més representatius de tot el grup.

N’hi ha molts i de molt variats, però tots tenen una característica comuna, i és que tots serveixen el seu fil RSS complet. Res de talls a la meitat de l’article ni posts amb només el títol. No és necessari entrar al bloc per res per poder llegir-los, tal i com ha de ser per poder fidelitzar lectors! ;-)

Hi ha, per exemple, ThinkGeek, tenda en línia on et venen qualsevol producte Geek. The Big Picture és un fotolog amb unes imatges molt grans i impressionants.

També hi ha un parell de fotologs de cuina, és a dir, blocs on parlen de cuina però amb unes imatges molt bones també: Just Bento i La Tartine Gourmande.

Per últim, us vull recomanar Design Milk, un bloc de disseny on es poden veure alguns productes realment curiosos, com ara el XOXO ;-)

Aquesta és la llista completa, però si us voleu subscriure a tots a la vegada, podeu anar al Google Reader (en anglès) i anar a la discover page i subscriure’s al paquet “Staff Picks”.

Amb quin d’aquests blocs us quedeu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *