Què llegeixen els enginyers de Google Reader?

No us heu preguntat mai què llegeixen els enginyers de Google Reader? Probablement no, però així i tot l’equip de desenvolupadors del Google Reader han fet una selecció dels blocs que, segons ells, són els més representatius de tot el grup.

N’hi ha molts i de molt variats, però tots tenen una característica comuna, i és que tots serveixen el seu fil RSS complet. Res de talls a la meitat de l’article ni posts amb només el títol. No és necessari entrar al bloc per res per poder llegir-los, tal i com ha de ser per poder fidelitzar lectors! 😉

Hi ha, per exemple, ThinkGeek, tenda en línia on et venen qualsevol producte Geek. The Big Picture és un fotolog amb unes imatges molt grans i impressionants.

També hi ha un parell de fotologs de cuina, és a dir, blocs on parlen de cuina però amb unes imatges molt bones també: Just Bento i La Tartine Gourmande.

Per últim, us vull recomanar Design Milk, un bloc de disseny on es poden veure alguns productes realment curiosos, com ara el XOXO 😉

Aquesta és la llista completa, però si us voleu subscriure a tots a la vegada, podeu anar al Google Reader (en anglès) i anar a la discover page i subscriure’s al paquet “Staff Picks”.

Amb quin d’aquests blocs us quedeu?

Una resposta a «Què llegeixen els enginyers de Google Reader?»

  1. Vaja, doncs no, no m'ho havia preguntat mai, pero es bó saber per on es mouen el enginyers aquestos de Google.
    ThinkGeek, un clàssic que s'ha de visitar de tant en tant per veure la de coses rares que s'inventen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *