Siibil.com fa Recomanacions de regals originals per l'Amic Invisible i de NadalTal i com sabeu i ja vaig comentar dilluns, estem en èpoques de regals i d’amics invisibles. A mi la veritat és que em costa molt trobar un bon regal d’amic invisible, mai en trobo cap que m’acabi de convèncer i li dono moltes voltes. A més a més, la cosa es complica si a sobre hi ha limitació de preu, cosa que encara redueix més el número de regals susceptibles de ser comprats.

A través d’un post de pensa diferent, vaig descobrir Siibil, una pàgina on et donen idees de regals per fer, ja sigui per temàtica (jocs, mascotes, casa, esports) , per persona a qui se li regala (dona, home, nen, avi, etc.), per ocasió (Amic invisible, aniversari, etc.) i fins i tot per preu.

Els regals es presenten d’una forma molt original, com el coverflow del leopard, i permet preseleccionar els regals que més agraden per poder fer una tria final. Un cop escollit el regal, si es vol, es podrà comprar directament. A més a més, és possible crear un compte per tal de guardar tots els regals que més agraden. Com que una de les millors ocasions per fer regals són els aniversaris, també et proporcionen un calendari on poder-los recordar, així com integració amb facebook per poder importar tots els aniversaris dels teus contactes amb la fotografia i tot. Una setmana abans dels aniversaris, si es vol, es rebrà un correu avisant-nos. Jo ja tenia decidit el regal que volia comprar, però al moment de comprar se li han sumat els gastos d’enviament i se m’ha passat massa del pressupost que tenim marcat per fer el regal, per tant ho he hagut de descartar :( Ara miraré de trobar aquest regal per alguna botiga de Sabadell, a veure si tinc sort! :D

9 comentaris a “Recomanacions de Regals per l’Amic Invisible i de Nadal”

 1. Oriol

  @air3ba: de res home! Felicitats pel projecte!

  @Gary: Em sap greu, però no m’has tocat aquest any. Així i tot, si l’any que ve em toca ho tindré en compte! ;)

 2. alexandra barticel

  A mi me parese ke acer regalos mola i lo del regalo imbisible bueno amigo imvisible mola un dia lo hemos hecho en el cole ceip camps elisis no se porke digo tantas cosas pero kuando empiezo a ablar no paro a le es verdad jaja brimgadoas he escrito mas ke bosotros y molo mas ke bosotros y no ba enserio lo de de molar mucho solo lo he escrito para escribir mas cosas ke vosotros pringaus bueno adw y feliz año nuevo y felizes fiestas aaaaa ami me han regalado un movil de santa claus y de reyes una tarjeta de buus la nueva.

  ADIOS,A TODOS

 3. anònim

  wenoooooooooooooooooooooo… no es que sigui gaire original, això és el que et diuen totes les webs…:@

 4. Sol

  Jo hi estic d’acord, però has d’entrar a la nostre web. Acabem de treure un tanga amb una peça de bijuteria preciosa que surt per 5€ bit.ly/TXqXSs . Davant la crisi, idees originals!

 5. Regals de Nadal originals

  […] és una ciutat tant gran. És per això que molts cops, quan vull fer algun regal original o el regal de l’amic invisible, prefereixo més voltar per tendes menys concurregudes per la meva família, i és difícil que […]

Deixa un comentari