SpotifyEn el post anterior us he estat parlant de Spotify. Com que resulta que m’han regalat unes quantes invitacions, he pensat que, igual que vaig fer amb el 1Password, ho podria sortejar entre tots els lectors del bloc.

Per participar-hi senzillament s’haurà de deixar un comentari en aquesta entrada especificant que es vol una invitació per utilitzar l’Sptofity.

Aquesta vegada, però, donaré una mica més de temps perquè hi pugui participar tothom: El diumenge 25 de Gener faré el sorteig utilitzant la web Random.org entre tots els participants. El sorteig està limitat a un comentari per persona. Si una persona fa més d’un comentari només li contaré el primer que hagi fet.

Els guanyadors rebreu un correu amb el codi per poder utilitzar l’Spotify.

En Punkomatik m’ha avisat per twitter que ja és possible registrar-se a Spotify sense invitació. Per tant, tenint en compte que ja no té sentitat sortejar-les, les enviaré a tots els que s’hagin anat apuntant ;-)

33 comentaris a “Regalo 8 invitacions per Spotify”

 1. Jordi F.

  Vinga va! jo també m’apunto al sorteig, a veure si descobreixo perquè porteu dos dies twitejant sobre l’spotify.

 2. Oriol

  Ja he enviat les invitacions a tots els que heu comentat i encara no havieu aconseguit el Compte. En saura i en punkomatik se m’han avançat i ja estaven registrats ;-)

  Encara em queden 4 invitacions, però no crec que les vulgui ningú ja… :P

 3. pelafo

  Hola, he querido probar este servicio pero creo que sólo se puede con ivitación, esto por alguna restricción geográfica… no tendrías tu alguna?… felicitaciones por el blog… un saludo

 4. Dani

  Hola :)

  A mi m’encantaría poder tenir una invitació d’Spotify :)

  Moooltes gràcies anticipades

 5. suranpu

  @Dani a mi em queden invitacions, diga’m el teu email i t’invito [suranpu (arroba) gmail (punt) com]

 6. Martí

  Ostres suranpu, t’agrairia molt si em poguéssis enviar una d’aquestes invitacions. El meu mail és [email protected].

  Moltes Gràcies!!

 7. suranpu

  @Martí: potser arribo tard ja. Em diu això: “The following email address is already registered to Spotify accounts”. O ja hi estaves registrat o algú t’ha enviat una invitació. Que ho disfrutis ;)

  • suranpu

   @James ja està enviada, encara que Spotify diu que ja estaves registrat amb aquest email. De totes maneres gràcies per fer-me gastar una invitació, odio tenir encara la barreta al programet :) (em queden tres per desempallegar-me)

   • James

    jajaj si! Em van enviar una invitacio poc despres k poses aixo aqui xD

    Gracies igualment!

  • Oriol

   Te l’anava a enviar fa una estona, però com que he vist que ja t’havien convidat no ho he fet. T’edito el comentari per eliminar-te el correu, ok? ;-)

 8. PereAntoni

  Estic cercant una invitació. I m’aniria bé, enga salut des de Portocolom

 9. enric

  Jo tambe necesito una? us en queden?

  almogaver arroba hmamail punt com

 10. toni

  M’agradaria poder aconseguir-ne una. No vull pagar . A Ebay hi ha qui hi fa negoci.

 11. toni

  Buscant una invitació he anat a parar a diferents pàgines on i fan negoci. No és el vostre cas, així com tampoc el de les persones que l’oferiu desinteressadament.
  No n’he pogut aconseguir cap.
  Mercès per tot.

Deixa un comentari