Regals de Nadal - Logo Todo Lo Demás es PrestadoA partir del 4 de desembre fins el 5 de gener hi haurà al Botiga al Local 30 del Bulevard Rosa on es vendran Regals de Nadal o per l’Amic Invisible amb la peculiaritat de ser Solidaris.

Llegué al mundo sin nada. Me iré sin nada, excepto amor.
Todo lo demás es prestado.

TODO LO DEMÁS ES PRESTADO és un projecte amb finalitats benèfiques que adopta la forma d’una tenda de regals. La peculiaritat d’aquests regals és que són conceptuals. Que el seu valor per sobre de lo material es simbòlic. I que els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament al Programa Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Regals de Nadal: 365 abraçades

La inauguració de la tenda es farà el proper 3 de Desembre a les 11 del matí. No hi podré anar, però intentaré passar-m’hi algun dia, per veure si puc fer algun regal solidari, que ja està bé ara que s’acosta el Nadal! ;-)

L’horari de la botiga per poder comprar els vostres Regals de Nadal Solidaris és de 10:30h a 21:00h excepte el 6, 8, 13, 20 de Desembre i el 3 de Gener, que serà de 11:00 a 20:30h.

Enllaç: Todo lo demás es prestado. Facebook.

5 comentaris a “Regals de Nadal Solidaris”

  • Oriol

   Vull creure’m que el què estas comprant és la caixa… Perquè sinó directament seria com fer una donació, no?

 1. musa

  Osti, sensacional, magnífic!!!!
  Crec que aquest any només regalaré això, n’hi ha de tota mena!!!

 2. dui

  doncs jo vaig regalar a les meves millors amigues, una caixa d’abraçades amb 2 caixetes a dintre de petonets i caricies i es va ser molt emotiu, repetiré amb la familia, va ser molt maco :)

 3. pekee

  jo crec que sera un bon regal x l amic invisible de les amiges pero no se uqina caixa triar si petons abraçades carixies n se en fiii ¿vosaltres quina tririeuu????
  :)

Deixa un comentari