Remou-me, el menéame Català

remou-meFa uns dies vaig rebre un correu, igual que en punkomatik, on em deien que s’havia iniciat un nou projecte anomenat remou-me. Es tracta d’un clon del menéame, però en Català. Segons el mail que vaig rebre:

L’objectiu del Remou-me és aconseguir un únic lloc on els usuaris puguin enviar, comentar i votar les notícies. En principi està pensat per apunts de blocs i tot allò que els usuaris trovin per la xarxa, però no hi ha cap inconvenint en enviar notícies del teu propi bloc.

Tot i que no acostumo a utilitzar aquests tipus de serveis, m’encanta qualsevol iniciativa que es faci per tal de promocionar el Català i els Catalans a la xarxa i crec que aquesta és una bona oportunitat. Normalment no acostumo a fer cas dels correus que rebo d’aquest tipus, però crec que aquest s’ho mereix.

Aprofito l’ocasió per felicitar a l’Héctor Garrofé per la iniciativa i desitjar-li molta sort!

comparteix-hoHe aprofitat l’ocasió per canviar una mica el peu de cada entrada del bloc i hi he afegit uns quants enllaços per tal de facilitar la compartició dels posts d’aquest bloc. No n’he posat gaires, però crec que aquests són els que és més possibilitats de ser utilitzats. Si voleu que en posi algun altre només cal que m’ho digueu! ;-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *