Ahir a la tarda Apple va renovar la seva gamma d’iPod’s. Ha redissenyat completament l’iPod nano (amb un disseny molt més petit), ha ampliat la memòria de l’iPod Classic i n’ha presentat un de nou: iPod touch.

iPods

Com suposo que podeu deduir pel nom és tàctil. La veritat és que el disseny és una passada. Té wifi, agenda, calculadora, permet comprar cançons de l’iTunes a traves de l’iPod… És com un iPhone però sense ser telèfon. Em plantejaria comprar-ne un si no fos per la capacitat que ofereix.

iPod touch

Hi ha dos models, 8GB i 16GB. Els preus són de 289€ el de 8GB i de 389€ el de 16GB. Aquest també és el preu de l’iPhone de 8GB (que l’han rebaixat 200$!)

iPod Touch

iPod nano

Respecte l’iPod nano, ara té 4GB o 8GB i permet reproduir video. Han augmentat el tamany de la seva pantalla perquè es vegi millor i n’han reduït molt el seu tamany (té un gruix de 6.5mm). El model de 4GB (només en gris) val 139€ i el de 8GB (en 5 colors diferents) val 189€.

iPod Nano

iPod classic

A l’iPod de sempre, que ara li diuen iPod classic, li han canviat lleugerament el disseny metàl·lic però el canvi més notori és l’augment de capacitat passant a tenir 80 GB el model bàsic i 160 GB el model més complet.

Actualment tinc un iPod 5G de 30 GB i el tinc completment ple per tant, si me n’hagués de comprar algun, em compraria el de 160 GB. El de 80 GB val 239€ i el de 160 GB val 339€.

iPod Classic

iPod shuffle

L’iPod shuffle directament no ha canviat. Mantenen la capacitat d’1GB i el preu de 79€. La única diferència és que ara es ven amb 4 colors nous.

iPod Shuffle

Com ja he dit, si me n’hagués de comprar algun seria el classic de 160GB tot i que si algú me’l vol regalar pel meu aniversari no li faré un lleig i li acceptaré de bon grat :P

6 comentaris a “Renovació de la gamma d’iPod’s”

 1. Oriol

  Si, però no em mola que li hagin posat tant poc espai al touch. Sino ja hauria anat a l’Apple Store per comprar-ne un :P

  Quin és el que més t’agrada a tu?

 2. Tomàs

  Estava ja a punt d’anar a fer nonetes i m’he donat una volta pel teu bloc i encara estic flipant de la quantitat de “botonets” que tens ;-)

  T’hauré de preguntar un munt de coses sobre Plugins, Oriol!

  Jo crec que si m’hagués de comprar un ara tiraria per un clàssic, però res, de moment toca guardiola

 3. Oriol

  Una vegada em van dir que aquest bloc sembla una nau espacial xD

  Jo tiraria cap al classic també, però igual que a l’erotips (i suposo que a la gran majoria de la gent) el que em molaria seria un touch amb més capacitat. Així tindria per fir una agenda que es sincronitzaria bé amb el mac! :D

Deixa un comentari