Avui que és Sant Jordi representa que ens hauríem de comprar algun llibre i regalar una rosa a alguna noia especial. De moment, a falta de veure a les meves noies especials, dedico a totes les noies que em llegeixin aquesta rosa virtual, i sobretot a la meva nena :).

També vull felicitar a tots els Jordis que em llegeixen, i en especial al meu pare.
Rosa Sant Jordi

Tot i que se suposa que ens hem de comprar algun llibre, aquest any he optat pels còmics (o novel·les gràfiques) i em vaig avançar i me’ls vaig comprar al Saló del Còmic. Han estat 3 còmics del Frank Miller:

20 comentaris a “Sant Jordi 2007”

 1. Laura

  ieeeeeee!!! Jo no he tingut rosa, xo el meu bitxo m’ha regalat un llibre que em feia molta il·lusió “El economisata camuflado”. Ueno, per part del papa i la mama tb n’han caigut 2 més ^^*** La la laaaaaa Titos!

 2. Laura

  Aaaaah!!! Si si, vaig tenir rosa de la jefa xD Tot un detall!!! Si bé, Mario és així, tp ens hem de sorprendre d’aquestes coses! xDD He passat per l’Abacus, que aksta setmana els llibres segueixen a bon preu, i he trobat el codi da vinci en edició de butxaca, per fi!!!! Així que ja el tinc, pa mi ^^ El llibre que m’ha regalat el papa és “El ángel más tonto del mundo”, un llibre divertit… Demà el de me mare =) Petonets!

 3. Laura

  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Que original, fijate tu xD I tu que li has regalat!!!?¿¿??¿¿?

 4. Oriol

  Me’l volia comprar jo mateix al Saló, però em vaig gastar masses calers i em va veure tant frustrat que me l’ha comprat :D

 5. Laura

  ^^* Que no tinc temps ni de postejar!!
  Doncs… molt malament! No està de moda això de només regalar la rosa a la noia eh! Que ho sàpigues!!!
  Titos pels 2 =)

 6. Oriol

  Pos weno, l’any que ve ja li regalaré un llibre, això si s’ha acabat els pilars de la terra, que porta una eternitat llegint xDDD

 7. Oriol

  Ves a saber, amb el ritme que porta encara farà com jo que tardo la òstia en acabar-los… :P

 8. Laura

  Ueno, dissabte va començar el nou (Dios vuelve en una Harley) i que li agrada na mijilla… El problema es que crec que des de llavors no ha llegit més xDDDD

 9. Oriol

  Ara ja no se de qui parlem… Jo parlava de la (meva) Laura xD

  Si et refereixes al Mario, recorda-li que fa gairebé un any que li vaig deixar el jPod xDDD

Deixa un comentari