Sant Jordi 2012

Tal i com vaig dir ja fa uns dies, porto aquests mesos llegint amb un llibre electrònic, i s’ha de dir que he notat un increment en el meu ritme de lectura.

És per això que, ja que avui és Sant Jordi, m’agradaria recomanar-vos alguns dels llibres que m’he estat llegint aquests mesos:

  • Los Juegos del Hambre: És una trilogia que em va recomanar el Pons i el Fran fa uns mesos i, tot i ser una mica infantil i una mica previsible, té una història força entretinguda. A més, fa 3 dies que es va estrenar la pel·lícula als nostres cinemes, pel què podeu aprofitar i llegir el llibre ràpidament abans no la treguin de la cartellera.
  • 1984: Un clàssic. No me l’havia llegit mai i em va agradar força, tot i que té una part final que es pot arriba a fer una mica pesada, et fa reflexionar sobre alguns temes que jo sempre havia donat molt per segurs.
  • Tormenta de espadas: És el tercer de la septilogia de Canción de Hielo y Fuego (el 2010 vaig recomanar el primer d’ells, Juego de Tronos). M’he llegit els 4 primers, i tinc clar que el tercer és, de llarg, el millor que he llegit fins ara.
  • Guerra Mundial Z: És el que m’estic llegint ara i, tot i que no és exactament el que m’esperava, m’està agradant molt. Aprofiteu de llegir-lo ara, que en faràn una pel·lícula en breu (amb el Brad Pitt!!!).

Goodreads

També volia aprofitar aquest post per parlar una xarxa social a la qual m’estic aficionant força ultimament: Goodreads.

Ja fa temps vaig parlar de FilmAffinity, una web en la que, a partir de les puntuacions de les pel·lícules que has vist, te’n recomana d’altres a partir de les puntuacions d’usuaris amb gustos similars als teus. Doncs bé, Goodreads és el mateix concepte, però aplicat als llibres.

Allà et pots fer amic de la gent i, el què més m’agrada a mi, veure la puntuació que els teus amics han posat als llibres que vols llegir. Un llibre es pot afegir a una de les 3 llistes que et donen per defecte: llegit, llegint, per llegir. D’aquesta manera pots tenir un registre de tots els llibres que ja has llegit i dels que et vols llegir en un futur.

Si us engresqueu i us registreu, aquest és el meu perfil.

Simiocràcia

Per últim, volia comentar el llibre que em compraré aquest Sant Jordi: simiocràcia, de l’Aleix Saló. Us poso el seu vídeo, que és fantàstic!

Si voleu saber-ne més sobre com s’ha fet aquest vídeo, us recomano que escolteu el podcast 113 de mossegalapoma.

Per cert, si voleu més recomanacions de llibres, amb una valoració personal de cada un, no deixeu de visitar la secció de llibres del bloc del Pons

Bona diada a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *