Encara em queden un parell de dies de vacances, però he pensat que ja podia tornar a posar en funcionament el bloc després de dos setmanes en stand by tot i que potser tardo una mica a recuperar el ritme habitual, està apunt de començar l’agost i costa més :P

Aquests dies intentaré parlar una mica de les meves vacances a Nova York, comentant alguns dels aspectes que més m’han sorprès d’aquest viatge, el qual recomano al 100%.

Durant aquests dies que he estat fora, es va fer la entrega del premi de Sabadell Fes Clic, del qual em vaig presentar com ja havia comentat fa uns mesos. Doncs contra tots pronòstics vaig guanyar el concurs :o

Com que l’entrega es va fer mentre jo estava visitant Manhattan i rodalies, el meu germà va ser l’encarregat de recollir el premi, un Asus Eee PC 1000HD de color Negre.

Tot i que a alguns llocs diuen que sóc el millor blogger de Sabadell, discrepo bastant amb aquesta afirmació, però em posa molt content el premi :D Només em queda donar les gràcies a tots els que em vau votar i al jurat que va considerar Farré.cat un bloc prou digne com per guanyar el premi.

Intentaré fer una review sobre el netbook ben aviat, però abans parlaré de Nova York ;-)

9 comentaris a “Se m’acaben les vacances”

 1. Tomàs

  @Oriol, si no ets “el millor” al menys segur ets “dels millors”. Per tant dobles felicitacions, pel premi i pel magnífic viatge.

  Bentornat!

 2. musa

  Bentornat, i enhorabona!
  A veure què ens expliques de NYC i ens fas envejota de la bona!

  Salut!

 3. Pons

  Jo també discrepo amb això del millor blogger, com a molt potser ets el millor blogger que es va presentar.

 4. luigix

  Si noi, lo bó sempre s’acaba massa ràpid i la tornada a la feina sempre costa una mica, sobretot si és a tocar de l’Agost, però diuen que qui no es consola és perquè no vol, i segur que et vindrà de perles la frase aquella de “A l’Agost es treballa millor perqué hi ha menos gent” :)

  De lo del premi, sens dubte n’ets un digne mereixedor ! L’enhorabona… jeje, ara l’any que ve m’hi esforçaré més per guanyar-lo jo :) Jajajaj!

 5. saura

  Bentornat Oriol!..

  El premi, i tant que el mereixes… Enhorabona. El viatje.. ja tenim ganes de llegir el post i veure fotos i q

 6. saura

  … vaja mab windows…. deia.. i que sen’s possin les dents ben llargues!!!!

  Salut i forca (aquest teclat es angles i no te c trencada) per a la reentree!!!

Deixa un comentari