Seguiment conjunt de la WWDC’08 amb sorteig d’un iPod Nano

Alguns de nosaltres ens trobarem el proper dilluns 9 de Juny per fer el seguiment conjunt de la keynote del tiet Jobs durant la WWDC’08 (Apple Worldwide Developers Conference) que es celebra a San Francisco entre el 9 i el 13 de Juny.

Ho farem des de les oficines de Ciber-Offilog que, amablement, ens ha cedit la seva sala de juntes.

Hem creat un Canal a Twitter especial per fer el seguiment: CatApple.

Sortejarem un iPod Nano negre de 8GB, al final de la Keynote, entre tots els usuaris followers que fins aquell moment estiguin subscrits al Canal Especial del Twitter. Aquest iPod Nano és cedit per l’empresa Microgestió.

Per a que ens podeu veure i escoltar “en rigorós directe” intentarem fer una retransmissió de TV per Streaming des dels estudis improvisats a Ciber-Offilog.

Hem fet algunes proves i funciona d’aquell manera. Ja us informarem de com accedir a aquest canal de TV. Aquí podreu veure algunes fotos de les proves.

Prova PilotProva Pilot

També estarà oberta una sala de iChat per parlar entre nosaltres: El xat tindrà el nom d’AppleCat i començarà a les 18:30 per anar fent ambient, però com que són limitats, un cop estigui ple seguirà pel AppleCat2, AppleCat3, … AppleCatn.

Prova PilotProva Pilot

Us animem a tots a participar amb nosaltres via Twitter i iChat, seguir-nos per TV Streaming i us desitgem molta sort en el sorteig de l’iPod!!!!

Organitzen:
Jordi Fariñas (Tot-Mac), Oriol Farré (Farré.cat), Tomàs Manzanares i Marc Alier (mossegalapoma.cat), Miquel Labòria (Bloc d’Apple en Català)

Col·laboren:

Sort a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *