Ja es pot descarregar el Firefox 3.6

Des d’avui ja es pot descarregar el Firefox 3.6.

Una de les novetats més vistoses és que ara porta incorporat el Personas, que permet canviar el disseny del navegador, tot i que no m’acaba de convèncer el seu funcionament.

També han inclòs una protecció contra les extensions que no estiguin actualitzades i ja és compatible amb HTML5, suport que ja fa un temps que tenen Chrome i Safari.

Podeu veure la resta de novetats al bloc de Mozilla.

WordPress 2.9

Logo WordPressWordPress ha publicat la versió 2.9 del seu CMS anomenada Carmen, en honor de la cantant de Jazz Carmen McRae (Carmen McRae).

Aquesta versió ve amb unes quantes novetats molt interessants:

  1. Ara els posts no s’eliminen, s’envien a la paperera, per tant no tornarem a eliminar algun post per error mai més! :-)
  2. Editor d’imatges incorporat que permet retallar, girar, esclar i invertir les imatges que es pugin.
  3. Actualització de plugins massiva i comprovació de compatibilitat, que permet actualitzar fins a 10 plugins a la vegada i comprova si són compatibles amb la versió actual.
  4. Incrustació de vídeos més fàcil permetent afegir el vídeo simplement posant-hi la seva URL mitjançant el protocol Oembed i té suport per YouTube, Daily Motion, Blip.tv, Flickr, Hulu, Viddler, Qik, Revision3, Scribd, Google Video, Photobucket, PollDaddy, and WordPress.tv.

Continua la lectura de WordPress 2.9