BOB, una cursa al voltant del món

Feia molt temps que no publicava un curt al bloc (bé, si, últimament ni tan sols escric per celebrar el 6è aniversari del bloc), però he vist aquest curt, que va compartir l’Albert al Google+ i m’ha fet gràcia.
Continua la lectura de BOB, una cursa al voltant del món

Alma, un curt de Rodrigo Blaas

Rodrigoa Blaas és un animador espanyol que treballa a Pixar des de 2002. Entre altres treballs, ha fet Up, Wall·E, Cars o Buscando a Nemo.

Alma, de Rodrigo Blaas

Ara ha fet un curt, independentment de Pixar, titolat Alma. Per celebrar el Nadal, l’han publicat a Vimeo perquè tothom en pugui gaudir.

Continua la lectura de Alma, un curt de Rodrigo Blaas

Grunt

Per acabar la setmana de curts, he seleccionat un curt que no vam poder veure perquè vam arribar tard a la projecció, però que està molt bé també. Es tracta de Grunt, del Mallorquí Jordi Coll.

He de dir que volia seleccionar un parell de curts més ¡, però m’ha estat impossible trobar els videos per internet i per tant m’he decantant per uns altres.

Els curts que queden pendents de publicar, però que us recomano molt són: The Monstrejo, de’n Pep Lluís Lladó, que en podeu veure alguna petita escena des de la seva web i La Dama en el Umbral, de Jorge Dayas.