CloudApp, compartir fitxers des de l’escriptori

Fa uns dies us vaig parlar de com compartir fitxers amb Dropbox. Aquest sistema està bé per enviar fitxers que no és necessari que estiguin disponibles molt temps, però no és pràctic quan es vol compartir, per exemple, una imatge a twitter, que tant s’hi pot accedir ara, com d’aqui a dos setmanes.

Amb Dropbox, jo acostumo a eliminar els fitxers de la carpeta pública un cop se que el receptor ja se l’ha descarregat. Fa uns dies vaig començar a provar CloudApp, una aplicació (només per Mac) que permet compartir fitxers, captures de pantalla o enllaços senzillament arrosegant-los sobre la icona que apareix a la barra superior.

CloudApp Logo

Continua la lectura de CloudApp, compartir fitxers des de l’escriptori

2a Trobada de Macaires Catalans

L’1 de Desembre de fa dos anys vam fer la primera trobada de Macaires (llavors deiem maqueros) a Barcelona. Fa uns dies, el Roger ens ho recordava i proposava fer-ne una segona.

2a Trobada Macaires  Catalans

Després d’uns quants tweets i comentaris, ens hem organitzat i aquest dissabte, 19 de Desembre, farem la 2a Trobada de Macaires Catalans al Viena del Carrer Pelai de Barcelona a les 5 de la tarda.

Continua la lectura de 2a Trobada de Macaires Catalans

Vegetal del Cinema: El retorn

A Scanner DarklyFa gairebé mig any que es va celebrar l’últim vegetal. Crec que comença a ser hora de celebrar-ne un altre per no perdre’n el costum i ara és un bon moment ja que tots els que tenim classe hem acabat els exàmens.

La pel·lícula que proposo aquesta vegada és A Scanner Darkly, una pel·lícula basada en una novel·la de Philip K. Dick i protagonitzada pel Keanu Reeves. Com a característica curiosa, dir que s’ha filmat tota la pel·lícula amb actors reals i després s’ha fet una post producció passant tots els fotogrames del film a dibuix convertint-la així en una pel·lícula d’animació. L’efecte que es crea és ben curiós.

Més informació a la IMDb i a Film Affinity. Podeu veure el tràiler a la web d’Apple o al YouTube.

Aquest vegetal es celebrarà aquest dissabte 24 de Febrer a les 5:00 a casa meva. Tothom qui vulgui venir que ho confirmi en els comentaris.

Quan s’hagi acabat la pel·lícula qui vulgui podrà participar en un torneig amb la Wii :D Per tant podríem dir que serà un Vegetal + Partwii o com va dir l’erotips, un Wiigetal xD

Cursors del Mac OS X per Windows

He trobat per internet els cursors que s’utilitzen en el Mac OS X creats per utilitzar-los amb el Windows ja sigui XP com qualsevol altra de les seves versions. La veritat és que són molt guapos i, a diferència de la majoria de cursors que s’utilitzen amb windows, aquests són negres amb una vora blanca de forma que es veuen bé tant en fons blanc com en fons negre. El cursor d’ocupat és molt original.

He provat molts programes que intenen imitar l’aspecte del Mac OS X pel Windows XP però, el més innocent ja et deixa la màquina sense recursos i un dels que vaig provar (no en recordo el nom) em va obligar a formatejar el disc i tornar a instal·lar de nou el windows i tots els seus programes. Aquests cursors no afegeixen recursos adicionals al windows per tant són del tot inofensius i tornar als que teníeu és realment molt senzill. Tot i que no hi són absolutament tots els cursors, us recomano que els hi doneu com a mínim una oportunitat.

Cursors del Mac OS X per Windows

Enllaç: Cursors del Mac OS X per Windows.

Res més :)