Vídeos promocionals de l’iPad

Apple ha publicat al seu canal de YouTube i la pàgina de l’Apple uns quants vídeos del seu últim gadget, l’iPad.

Veient aquests vídeos, em venen ganes de comprar-me’n un, la veritat :P

Us poso el de les principals aplicacions:

Safari:

http://www.youtube.com/watch?v=FJWfReUwMSg
Continua la lectura de Vídeos promocionals de l’iPad

iPad, una revolució d’Apple de 10″

Ahir Apple va presentar l’iPad, un revolucionari gadget de 10″ amb pantalla tàctil. Vindria a ser una barreja entre eBook i un netbook de gama molt alta.

iPad Mail

Per fer una comparació ràpida, podríem dir que és un iPhone molt gran. Això si, el seu disseny és impressionant! Té un gruix de 13 mm i pesa al voltant dels 700 g i és una mica més petit que un A4.

Continua la lectura de iPad, una revolució d’Apple de 10″

Apple presenta el Magic Mouse, un ratolí multitouch

Ahir a la tarda, sense fer gaire soroll, Apple va renovar una gran quantitat de productes de la seva gamma:

A part de totes aquestes renovacions, Apple va presentar el Magic Mouse, el substitut de la porqueria del Mighty Mouse (ara, Apple Mouse).

Magic Mouse

Continua la lectura de Apple presenta el Magic Mouse, un ratolí multitouch

Tots els fons d’escriptori d’Snow Leopard

Ahir mitja blogosfera es va fer ressò de que en 3 dies es posarà a la venda el nou Sistema Operatiu d’Apple, el Mac OS X 10.6 Snow Leopard pel mòdic preu de 29€.

Ja que se n’ha parlat tant, he preferit comentar-ho de passada i parlar dels fons d’escriptori que portarà l’Snow Leopard. A través de Lifehacker he trobat una recopilació de tots els fons d’escriptori presents a l’Snow Leopard en alta resolució:

Snow-Leopard

Jo, de moment, m’he deixat el de Lleopard de les neus ;-)

Continua la lectura de Tots els fons d’escriptori d’Snow Leopard

Apple renova la seva gamma de MacBook’s i presenta un nou iPhone

Ahir, a les 7 de la tarda hora peninsular Apple va fer una de les seves famoses Keynotes de més de dues hores. Des del Bloc d’Apple en Català en vam fer el seguiment el Miquel, el MacBixo i jo.

Van parlar bàsicament de 3 temes:

  1. MacBook Pro
  2. Snow Leopard, la nova versió del Mac OS X.
  3. iPhone 3G S

Continua la lectura de Apple renova la seva gamma de MacBook’s i presenta un nou iPhone

iLife ’09 & iWork ’09

Ahir a la tarda Apple va fer una nova keynote a la Macworld ’09. Aquesta vegada no han presentat cap element de hardware nou, si exceptuem el MacBook Pro de 17″, que encara no l’havien actualitzat, però ja era d’esperar que ho fessin ara.

Aquesta vegada les actualitzacions s’han centrat en les noves versions de les suites d’Apple: iLife i iWork. Faré un petit resum de les novetats que tenen.

iLife ’09

iLife '09
Les novetats més destacables, si més no per mi, són les que s’han fet al nou iPhoto. En aquesta nova versió s’ha afegit detecció facial, cosa que permet agrupar les fotos no només per esdeveniments com fins ara, sino també per persones com ho fa el Picasa. Tot el que s’etiqueti es podrà pujar al facebook i permetrà tenir-ho sincronitzat, de forma que si surt alguna persona que tens com a contacte en el facebook, si es puja aquesta foto allà, automàticament tindrà l’etiqueta assignada (Genial!).

Continua la lectura de iLife ’09 & iWork ’09

Felicitacions de Nadal d’Apple

Pots veure moltes més Felicitacions de Nadal.

Igual que l’any passat, aquest any Apple també ha utilitzat els seus personatges virtuals per felicitar el Nadal. Aquesta vegada, però, han fet dos anuncis enlloc d’un i, com sempre, molt divertits i originals.

Free Timing


Continua la lectura de Felicitacions de Nadal d’Apple