Artfutura 2009

Del 29 d’Octubre a l’1 de Novembre es celebra a l’Auditori IMAGINA (mapa) (alerta! aquest any NO és al Mercat de les Flors!) la 20a edició d’Artfutura.

Per celebrar el 20è aniversari de l’esdeveniment, la entrada de divendres és gratuïta. Durant el cap de setmana, la entrada valdrà 11€, tot i que amb el descompte d’estudiants costa 7€.

Artfutura 2009

Continua la lectura de Artfutura 2009

Grunt

Per acabar la setmana de curts, he seleccionat un curt que no vam poder veure perquè vam arribar tard a la projecció, però que està molt bé també. Es tracta de Grunt, del Mallorquí Jordi Coll.

He de dir que volia seleccionar un parell de curts més ¡, però m’ha estat impossible trobar els videos per internet i per tant m’he decantant per uns altres.

Els curts que queden pendents de publicar, però que us recomano molt són: The Monstrejo, de’n Pep Lluís Lladó, que en podeu veure alguna petita escena des de la seva web i La Dama en el Umbral, de Jorge Dayas.

Our Wonderful Nature

Aquest cap de setmana he anat amb el Mario i l’Albert a Artfutura. Allà hem vist una gran quantitat de curts fets en animació 3D. Alguns d’ells eren autèntiques paranoies, però n’hi ha uns quants que em van agradar molt.

Durant aquesta setmana, igual que vaig fer l’any passat, publicaré alguns dels videos que més m’han agradat. El que més m’ha agradat és Our Wonderful Nature fet per tomer Eshed, un petit documental sobre la reproducció de les mussaranyes.

No té desperdici! ;-)

Artfutura 2008

Aquest cap de setmana es celebra, del 23 al 26 d’Octubre, una nova edició d’Artfutura. El festival es fa al mateix lloc on s’ha celebrat els últims anys, El Mercat de les flors, al carrer Lleida nº59.

Artfutura

Aquest any el festival es dedicarà una gran part a l’exposició Máquinas&Almas. També parlaran del joc que va sortir fa uns dos mesos, Spore. així com del primer joc per iPhone fet per una productora catalana (Digital Legends), KROLL.

El preu de l’entrada és de 12 € el dia sencer i de 9 € si és mig dia (fins a les 3 de la tarda). Les conferències comencen a les 11 del matí i s’allargaran fins passades les 10 de la nit el dissabte i una hora abans el diumenge. Es pot consultar el programa en format PDF i els horaris en format JPG.

Encara no se quin dia hi aniré, però segur que aquest cap de setmana m’hi passaré juntament amb el Mario.