La feina ben feta, el nou anunci d’Estrella Damm

M’ha agradat molt el nou anunci d’Estrella Damm i el Barça titulat La feina ben feta:

La feina ben feta, ni te fronteres ni te rival! Si fem les coses com nosaltres sabem, hi ha res impossible?

Copa, lliga i champions

Després del 2-0 que el Barça li va fer al Manchester, no em queda més que treure’m el barret pel triplet que ha aconseguit el Barça! Tal i com va dir ahir el Reche: “Els hi donem una bici i guanyen el tour!” ;-)

I com no podia ser d’una altra manera, us poso el genial video de la gent de Crackòvia:

Arquitectura eròtica

Ja teníem un símbol fàl·lic amb la torre Agbar, el penis més colorejat del món arquitectònic. Ara, Norman Foster feminitza el Camp Nou convertint-lo en la vagina més guspirejant i gaudiniana. Amb el penis Nouvel i la vagina Foster, ¿a que ningú més ens tocarà la moral als catalans? 

Torre Agbar i Camp Nou

Llegit a una carta dels lectors de Lavanguardia.es

Per fi ha arribat el dia del partit!

Tinc unes ganes de que es jugui el partit del Barça – Arsenal i així deixin de parlar-nos del Barça per tot arreu! Aquests dies em trobo amb el Barça fins i tot a la sopa.

Fa més de 15 dies que per la radio em diuen quin temps farà a París. A TV3 han fet anuncis especials només pel Barça, programes especials, tots els periodistes se’n van a París per poder cobrir aquest gran “esdeveniment”.

Tinc unes ganes que avui juguin a les 8.45 del vespre i així poder respirar tranquil i sense haver de sentir parlar del Barça durant un temps… Ah, i si el Barça perd serà perquè l’Arsenal s’ho mereix, no pas per culpa de l’arbitre, eh! I obviament, si el Barça guanya també serà perquè s’ho mereix ;)