Twitter s’asocia amb Google i Bing per oferir cerques en temps real

Ahir a la nit, Google i Bing van anunciar, gairebé al mateix temps, un acord amb Twitter per mostrar els resultats de twitter a les cerques.

Per tant, a partir d’ara, quan es faci una consulta a qualsevol dels dels dos cercadors amb temes d’actualitat és possible que també apareguin tweets informant.

Twiiter & Google & Bing

Continua la lectura de Twitter s’asocia amb Google i Bing per oferir cerques en temps real

Totes les imatges de fons de Bing

Com ja vaig comentar fa uns dies, Microsoft va presentar la nova versió del seu cercador, Bing.

Si l’heu utilitzat una mica haureu vist que el fons d’aquest cercador és una fotografia que canvia cada dia. Com que des de la web de Bing només es poden veure les fotos dels últims dies (i d’una forma bastant lenta), un estudiant ha fet un directori on es publiquen totes les fotos publicades a Bing des dels seus inicis.

Fotografia diària de Bing

Totes les imatges tenen copyright i no són prou grans com per utilitzar-les com a fons d’escriptori, però s’ha de reconèixer que són molt més boniques que els fons d’escriptori de Windows.

Enllaç: Bing Image Archive.
Vist a Carlos Leopoldo.

Bing, el nou cercador de Microsoft

bingAhir Microsoft va fer públic el seu nou i flamant navegador: Bing.

S’ha de dir d’entrada que si ara aneu i el proveu, no veureu molta diferència respecte a utilitzar Google: No té cap característica espectacular ni diferent. Però la cosa canvia si s’estableix Estats Units – Anglès com al format predeterminat.

Llavors és quan es pot començar a veure la potència del nou cercador, que crec que és la última oportunitat que té Microsoft de poder fer algo útil amb els cercadors. Crec que es podria considerar com una mescla de Wolfram|Alpha i Google.

Continua la lectura de Bing, el nou cercador de Microsoft