Google presenta el Chrome Web Store

Ahir a la tarda Google va fer una keynote per presentar unes quantes novetats relacionades amb el seu navegador i (futur) Sistema Operatiu: Google Chrome i Google Chrome OS.

Entre les novetats que han presentat, m’agradaria destacar el Chrome Web Store, una evolució del directori d’extensions “típic” que té Mozilla, Safari o Chrome.

Chrome Web Store - Apps, Extensions and Themes

Continua la lectura de Google presenta el Chrome Web Store

Google presenta el seu nou Sistema Operatiu: Google Chrome OS

Logo chromiumAhir Google va fer la presentació oficial del seu nou Sistema Operatiu: Google Chrome OS.

No és un Sistema Operatiu tradicional com podria ser el Mac o el Windows, sinó que és un Sistema Operatiu basat en el Navegador i orientat 100% a Internet. Google defensa que el navegador és l’aplicació més utilitzada per l’usuari, per tant és bastant lògic fer un sistema operatiu que tingui com a base l’aplicació més utilitzada, no? ;-)

Totes les aplicacions que s’utilitzen són webapps, és a dir, aplicacions que funcionen des d’un navegador com ara el Gmail o l’Evernote.

Continua la lectura de Google presenta el seu nou Sistema Operatiu: Google Chrome OS

Xmarks, sincronització d’adreces d’interès

xmarks-beta-v-125x122Una de les coses que més m’agraden del MobileMe és la sincronització de les adreces d’interès. És molt còmode poder tenir els mateixos enllaços estiguis a l’ordinador que estiguis. Per qui no tingui contractat aquest servei o per qui no tingui un Mac, hi ha alternatives encara més bones que les que t’ofereix el Mobile Me. La meva preferida és Xmarks (foxmarks fins fa una setmana).

Continua la lectura de Xmarks, sincronització d’adreces d’interès

Google Chrome

Ahir a la nit es va posar a disposició de tothom Google Chrome, el navegador d’internet de Google. Ja se que se n’ha parlant molt, fins i tot abans que ningú el pogués provar, però no m’he pogut resistir de fer un post.

Google Chrome

De moment només hi ha la versió per windows, que és la que he provat i la veritat és que m’ha encantat. Hi ha moltes que segur que es poden millorar molt i el Firefox encara el guanya amb el tema de les extensions, però realment vola.

Continua la lectura de Google Chrome