Comenta WP

Comenta WPDivendres vam publicar el primer plugin fet pel Miquel Laboria i un servidor: Comenta WP. L’hem desenvolupat amb poc més d’una setmana de feina a hores lliures, però ens fa il·lusió haver-lo pogut fer i tenir-lo publicat perquè tothom se’l pugui descarregar.

La gent que ens segueix per twitter és possible que ja hagi vist alguna cosa, perquè l’hem estat provant aquests dies. El plugin és molt senzillet, es tracta de publicar tots els comentaris que es fan al bloc directament a twitter.

Continua la lectura de Comenta WP

Tornant al sistema de comentaris del WordPress

Després d’una setmana provant l’IntenseDebate, he decidit desactivar-lo i tornar al sistema de sempre. L’IntenseDebate no ha fet més que donar-me problemes, i molt poques avantatges.

No si us n’heu adonat, però els últims comentaris que s’han fet a la web no es veien reflectits a la barra lateral, cosa que em molestava molt. 

M’he estat enviant correus amb els desenvolupadors de l’aplicació, però tot i que fins i tot els hi he dit on estava el problema, encara no han sabut arreglar-lo. Al final, me n’he cansat i ho he deshabilitat.

He hagut de modificar tots els comentaris que heu fet els últims dies a mà perquè apareguessin als seus corresponents posts, però crec que n’hi ha algun que ha quedat desordenat, no en sé el motiu…

Disculpeu per les molèsties, ja no ho tornaré a canviar més! (suposo :P)

Nou sistema de comentaris al bloc

Des de fa un parell de dies, he implementat un nou sistema de comentaris al bloc, gestionat per la web IntenseDebate. Amb aquest nou sistema, et permet gestionar un sistema de votació de comentaris, fer comentaris anidats, contestar els comentaris per correu i moltes altres coses.

El sistema permet identificar-se mitjançant OpenID, del que ja he parlat alguna vegada i contant que tant Google, Yahoo! Microsoft, WordPress serveixen com a OpenID, no crec que tingueu cap problema per poder-vos identificar.

No se durant quant de temps utilitzaré aquest sistema, però contant va ser comprat per Automattic (l’empresa que gestiona WordPress.com) és probable que s’acabi integrant tant bé com l’Akismet o Gravatar.

El que ha fet que m’inclinés per aquest sistema és que, a més de tenir moltes funcionalitats interessants, em sincronitza tots els comentaris amb el WordPress per tant, si mai el desinstal·lés, no perdria cap dels comentaris que hagueu fet, la qual cosa és molt important per mi :-)

De moment el sistema funciona sota invitació i també serveix per sistemes amb Blogger i (crec) WordPress.com. Si teniu qualsevol digueu-m’ho i intentaré solucionar-ho! ;)