Divertits Jocs en flash per passar el cap de setmana

Ara que comença el cap de setmana i no toca treballar (tant), us volia ensenyar una pàgina on hi ha una gran quantitat de jocs en flash una mica diferents dels que estem acostumats a veure.

Continua la lectura de Divertits Jocs en flash per passar el cap de setmana

SEGA Zone, una nova mini-consola de SEGA

Llegeixo a La Vanguardia que SEGA va presentar abans d’ahir la SEGA Zone, una mini-consola que portarà precarregats 50 jocs. La consola no deixa de ser una mega-drive, però amb la novetat que anirà amb 2 comandaments amb sensor de moviment.

Dels 50 jocs, 20 seran clàssics de SEGA com ara el Sonic, el Golden Axe o l’Alex Kidd i els altres seran jocs nous, 16 adaptats al nou control i 14 jocs arcade.

Poso un parell d’imatges de com serà la consola:

Continua la lectura de SEGA Zone, una nova mini-consola de SEGA

Akinator, endevina qualsevol personatge que pensis

Logo AkinatorA través d’un enllaç de Facebook he retrobat un joc que es diu Akinator i que endevina qualsevol personatge que pensis.

El funcionament és molt senzill: Et fa preguntes sobre el personatge i a base de respostes del tipus si/no/no ho sé és capaç d’endevinar gairebé qualsevol personatge. Continua la lectura de Akinator, endevina qualsevol personatge que pensis

Tales of Monkey Island

Repassant les novetats presentades a l’E3 d’aquest any m’he topat amb una grata sorpresa: Es reeditarà la saga de Monkey Island en un format de 5 capítols descarregables.

A més, com a novetat, s’ha redissenyat en format 3D tot el videojoc per adaptar-lo als gràfics més actuals, tot i que manté els mateixos diàlegs que a la versió original.

Tales of Monkey Island

Continua la lectura de Tales of Monkey Island

Natal, el nou projecte de Microsoft per la Xbox 360

Ahir es va presentar a l’E3 una nova evolució en la forma d’interactuar amb els videojocs. Si fa 3 anys es presentava la Nintendo Wii, ahir Microsoft va presentar el Projecte Natal, un perifèric per la Xbox 360 que detecta i interpreta el moviment dels usuaris i suprimeix qualsevol necessitat d’utilitzar un comandament. Tot es controla mitjançant els moviments i la veu.

Té detecció facial i de veu, de tal manera que és capaç d’identificar cada usuari només acostar-se a la consola. Però és millor que veieu el video, que us quedaran molt més clares les possibilitats de la consola:
Continua la lectura de Natal, el nou projecte de Microsoft per la Xbox 360

El retorn del Tetris

Sembla ser que els propietaris de originals del Tetris, Hangame, havien perdut els drets del joc. Ara els han recuperat i per celebrar-ho, n’han fet una nova versió.

Així i tot, el que volia destacar no és la nova versió del Tetris, sino la campanya publicitaria que han fet per anunciar el nou joc. M’han encantat!

tetris1
Continua la lectura de El retorn del Tetris

Teeworlds

Fa molts anys jugava a un joc que es diu Soldat, un joc en 2D que bàsicament es tracta d’anar matant els altres soldats en un escenari bastant gros i peculiar. Els Soldats comptaven amb diferents armes i un propulsor que et permetia anar d’una punta a l’altre del mapa. Els gràfics eren bastant simplots però arribava a viciar molt. La gràcia del joc és que és només es pot jugar en xarxa.

Doncs bé, hi ha una versió lliure i alternativa a aquest joc que m’agrada més que la versió original. Es tracta de Teeworlds, un joc amb la mateixa filosofia, però amb la diferència que té uns gràfics des del meu punt de vista molt més originals i divertits, ja que són més de l’estil de dibuixos animats, com podeu veure a la imatge següent.

Continua la lectura de Teeworlds