Contestador de l’Hospital Psiquiàtric

Tots sabeu que els contestadors automàtics de les empreses són una mica especials amb les opcions que dónen. He rebut aquest correu que m’ha fet gràcia, on s’expliquen les diferents opcions que dóna el contestador d’un Hospital Psiquiàtric:

Gràcies per trucar al Institut de Salut Mental, la companyia més sana per als seus moments de major bogeria.

Si vostè és obsessiu compulsiu, premi repetidament el número 1.

Si vostè és co-depenent, demani-li a algú que premi el número 2 per vostè.

Si vostè té múltiples personalitats, premi el 3, 4, 5 i 6.

Si vostè és paranoic, nosaltres ja sabem qui és vostè, sabem el que fa i sabem el que vol, de manera que esperi en línia mentre rastregem la seva trucada.

Si vostè pateix d’al·lucinacions, premi el 7 en aquest telèfon gegant de colors que vostè (i sols vostè) veu a la seva dreta.

Si vostè és esquizofrènic, escolti curosament i una petita veu interior li indicarà quin número prémer.

Si vostè és depressiu, no importa quin número marqui. Ningú aconseguirà treure’l de la seva lamentable situació.

Si vostè sofreix d’indecisió, deixi el seu missatge després de… escoltar el to… o abans del to…. o després del to … o durant el to… En tot cas, esperi el to.

Si té l’autoestima baixa, per favor, pengi. Tots els nostres operadors estan atenent a persones més importants que vostè.

Contestadors automàtics

A través de la web de meneame he trobat una web on es fa una selecció dels tipus de missatges que la gent deixa en un contestador. L’autor classifica a la gent que deixa missatges els missatges en 10 tipus:

  1. El Chasqueador Anónimo
  2. El Dictador Prudente
  3. El Conversador Imaginario
  4. El Paranoico Incrédulo
  5. El Depresivo Automático
  6. El Drogadicto Aburrido
  7. El Exhibicionista Olvidadizo
  8. El Pajero Llama Dos Veces
  9. El Repetidor Inseguro
  10. El Fiestero Egoísta

El Dictador Prudente és molt bo tot i que es fa una miqueta pesat, però la resta també estan molt bé. La web inclou demostracions sonores de cada cas que explica.

Hi ha molta gent que té el contestador del mòbil activat perquè la seva companyia de mòbils (ja sigui vodafone, amena o movistar) l’hi han deixat activat per defecte i normalment la gent passa bastant d’això perquè normalment fa mandra trucar perquè lidesactivin el contestador.

Hi ha una manera molt fàcil de desactivar-lo sense haver de trucar a ningú: s’ha de marcar ##002# i després trucar. Al cap de pocs moments et sortirà un missatge per la pantalla informant-te que ja tens el contestador desactivat. Així de senzill :D