Benvinguts, ara si, a Farré.cat

Aquest post que esteu llegint és el post que fa 1000 de Farré.cat i per celebrar-ho tenia ganes de fer alguna cosa especial i, per això, avui estreno un nou disseny del bloc :D

Porto molt temps buscant un disseny que m’agradi per canviar el que hi havia fins ara, però no en trobava cap. Al final, després de molt buscar, en vaig trobar un que em va agradar molt: Clean Blog, un theme de ThemeForest. Tot i que m’agrada com és, l’estic retocant per adaptar-lo més a les meves necessitats i per tenir-ho tot en Català.

Com que he tardat molt en trobar el tema no he tingut de tenir-lo 100% actiu, però no podia esperar més :-P

Novetats

Un dels canvis que implica el redisseny del bloc és l’eliminació dels caràcters japonesos (ウリオル) que han acompanyat a aquest bloc durant tot aquest temps. L’altre canvi notable és l’amplada dedicada als articles, que passa de 450 píxelsa gairebé 600, la qual cosa em permetrà posar imatges i vídeos més grans.

Continua la lectura de Benvinguts, ara si, a Farré.cat

Pregunta als lectors: Com voleu que sigui el proper disseny de Farré.cat?

Aquesta és una pregunta oberta a tots els que llegiu aquest bloc, ja que ens sou els màxims afectats. El disseny actual del bloc m’agrada però començo a cansar-me’n i crec que ha arribat el moment de renovar el bloc i modernitzar-lo una miqueta.

Blank Sheet of Paper

Com sempre, a mesura que passa el temps i el bloc creix, les necessitats canvien i el disseny actual ja no s’ajusta ni a les necessitats ni a les noves funcionalitats que aporta el WordPress.

Porto mesos donant-li voltes a com hauria de ser el nou disseny del bloc però no acabo de veure-ho clar. Així doncs, considerant que no tinc ni idea de dissenyar i que les coses quedaran com quedaran, m’agradaria saber què us agradaria que tingués el bloc.

Continua la lectura de Pregunta als lectors: Com voleu que sigui el proper disseny de Farré.cat?

FriendFeed renova el seu disseny

FriendFeedAhir FriendFeed (Què és el FriendFeed?) va anunciar al seu bloc que han presentat una nova versió del seu disseny en format beta. Per tant, i durant uns dies, es podrà provar la nova versió d’aquest servei des de la url http://beta.friendfeed.com/.

Els canvis són molt notables i la veritat és que m’agrada el nou disseny. Han unificat tots els tipus de missatges i han posat la caixa per actualitzar l’estat molt més accessible que fins ara. La veritat és que em recorda molt a twitter, però així i tot té un aire molt xulo. El  nou disseny de Facebook també és semblant, però no l’han encertat tant com FriendFeed, des del meu punt de vista.
Continua la lectura de FriendFeed renova el seu disseny

Evolució de la interfície del WordPress

Wordpress 2.3A Ayuda WordPress han publicat un article on mostren tots els canvis que ha patit la interfície del WordPress des de la versió 0.7 fins a la versió actual, la 2.7.

Els canvis han estat realment notoris, sobretot el pas de la 1.5 a la 2.0 i de la 2.6 a la 2.7.

La primera versió de WordPress es va publicar amb un altre nom, b2\cafelog, i va aparèixer el 2003.

Nou Delicious

Del.icio.us ha passat a dir-se Delicious aprofitant el canvi de disseny. El canvi és molt notable i se n’ha millorat molt la usabilitat i la navegavilitat. Amb el nou disseny trobo que l’han encertat molt i se’n facilita molt l’ús i n’ha augmentat la velocitat.

Tot i que fa temps que no l’utilitzo gaire, crec que intentaré recuperar el costum d’utilitzar-lo. El meu usuari del delicious és oriolfb.