Alícia al país de les Meravelles

Avui, 16 d’Abril, s’estrena Alícia al país de les Meravelles!
Poster_Hatter

I mentre no l’aneu a veure, podeu aprofitar per escoltar els dos CD’s amb la Banda Sonora: Almost Alice (Spotify) i Alice in Wonderland, de Danny Elfman (Spotify).

Enllaços: FilmAffinity, IMDb, Wikipedia, Pàgina Oficial Disney.

Avatar

La setmana passada es va presentar el trailer internacional d’Avatar, la nova pel·lícula del James Cameron que s’estrenarà aquest Desembre.

avatarhiresposter

M’he quedat impressionat per la qualitat gràfica d’aquest ja que en molts pocs moments es nota que tota la pel·lícula està feta amb animació 3D.

Us deixo amb el trailer, que recomano que el mireu en HD:

Continua la lectura de Avatar

The Dark Knight

Avui s’estrena una de les pel·lícules més esperades de la temporada (com a mínim per mi): The Dark Knight, el Caballero Oscuro. Aquesta pel·lícula ve molt marcada per la mort sobtada de l’actor Heath Ledger (que interpreta al Joker) durant la post producció del film.

La puntuació a totes pàgines de cinema és molt alta arribant a tenir un 9.2 al IMDB i situar-se a la posició 3 del top 250.

Podeu llegir més sobre la pel·lícula a: Film Affinity, Wikipedia, IMDB, La Butaca, Rotten Tomatoes.

WALL•E

Avui s’estrena WALL•E, la última pel·lícula de Pixar. Segurament tots haureu vist algun trailer o algun anunci per tant, no crec que fagi falta que expliqui res sobre l’argument.

El que si que faré, serà comentar algunes curiositats que he llegit a la Wikipedia:

  • WALL·E són les sigles de “Waste Allocation Load Lifters Earth-Class” (en idioma anglès, “Aixecadors de Càrrega de Residus Classe-terrestre”).
  • Quan WALL·E acaba de recarregar-se a través de les seves cel·les solars se sent el mateix so que quan s’encén una computadora MAC.
  • Steve Jobs apareix en els crèdits al final de la pel·lícula, en la part d’agraïments.
  • En la versió en anglès, la veu del robot AUTO és la veu que per defecte tenen les computadores MAC en el seu programari MacInTalk.
  • Quan WALL-E insereix el video casette (VHS) en l’aparell per veure la pel·lícula Hello, Dolly!, es veu que usa un iPod per veure la imatge i a més li posa una lupa perquè es vegi mes a prop.
  • A la pel·lícula Star Wars apareix WALL·E entre els robots que han segrestat R2-D2 i C3P-O, el qual se surt a veure’ls quan aquests arriben.
  • Els sons de WALL·E i del RD-D2 han estat fets pel mateix autor, en Ben Burtt.

Evidentment faig referència a les curiositats més geek que hi ha, però què us esperàveu? :-P

Una última curiositat que no posa a la wikipedia és que el robot EVE que surt a la pel·lícula està dissenyat pel Jonathan Ive, el dissenyador de l’iMac, l’iPod i l’iPhone entre d’altres productes.

Aquesta nit l’aniré a veure i estic segur que no em decebrà ^^