Entrevista a Ràdio Sabadell

El divendres passat es va emetre a la programa A Bona Hora de Ràdio Sabadell un petit reportatge/entrevista sobre aquest bloc. No m’agrada gens com sona la meva veu, però suposo que això li passa a tothom.

Si voleu escoltar-lo, aquí el teniu:

Definitivament, m’agrada molt més escriure que parlar :P

Per què no actualitzo el bloc?

Porto fent-me aquesta pregunta molt temps. Si mireu a la zona de la hemeroteca de la barra lateral, on es veu quants posts escric cada mes, veureu que des de principis d’any he baixat, i molt, el meu ritme de publicació. He passat d’escriure uns 20 posts mensuals a 7 durant el mes de maig i 1 amb el que porto de mes (i ja estem a meitats de mes!).

Hoja en Blanco

Continua la lectura de Per què no actualitzo el bloc?

Estadístiques 2009

Faré un petit resum del que ha suposat el 2009 per aquest modest bloc:

Hi ha hagut un increment de les visites del 63% respecte tot el 2008, que ha passat de 25,360 a 41,432 visites. Les pàgines vistes també han augmentat, un 67%, respecte l’any anterior. Concretament, han passat de 48,285 a 80,936 pàgines vistes.

Respecte als subscriptors per RSS, he arribat a 199 subscriptors, cosa que no deixa de sorprendre’m :-) Igual que els altres anys, el 31 de Desembre ha tornat a ser el dia amb més visites de tot l’any, amb un rècord de 3,785 visites en un sol dia.

Continua la lectura de Estadístiques 2009

WordPress 2.9

Logo WordPressWordPress ha publicat la versió 2.9 del seu CMS anomenada Carmen, en honor de la cantant de Jazz Carmen McRae (Carmen McRae).

Aquesta versió ve amb unes quantes novetats molt interessants:

  1. Ara els posts no s’eliminen, s’envien a la paperera, per tant no tornarem a eliminar algun post per error mai més! :-)
  2. Editor d’imatges incorporat que permet retallar, girar, esclar i invertir les imatges que es pugin.
  3. Actualització de plugins massiva i comprovació de compatibilitat, que permet actualitzar fins a 10 plugins a la vegada i comprova si són compatibles amb la versió actual.
  4. Incrustació de vídeos més fàcil permetent afegir el vídeo simplement posant-hi la seva URL mitjançant el protocol Oembed i té suport per YouTube, Daily Motion, Blip.tv, Flickr, Hulu, Viddler, Qik, Revision3, Scribd, Google Video, Photobucket, PollDaddy, and WordPress.tv.

Continua la lectura de WordPress 2.9

Benvinguts, ara si, a Farré.cat

Aquest post que esteu llegint és el post que fa 1000 de Farré.cat i per celebrar-ho tenia ganes de fer alguna cosa especial i, per això, avui estreno un nou disseny del bloc :D

Porto molt temps buscant un disseny que m’agradi per canviar el que hi havia fins ara, però no en trobava cap. Al final, després de molt buscar, en vaig trobar un que em va agradar molt: Clean Blog, un theme de ThemeForest. Tot i que m’agrada com és, l’estic retocant per adaptar-lo més a les meves necessitats i per tenir-ho tot en Català.

Com que he tardat molt en trobar el tema no he tingut de tenir-lo 100% actiu, però no podia esperar més :-P

Novetats

Un dels canvis que implica el redisseny del bloc és l’eliminació dels caràcters japonesos (ウリオル) que han acompanyat a aquest bloc durant tot aquest temps. L’altre canvi notable és l’amplada dedicada als articles, que passa de 450 píxelsa gairebé 600, la qual cosa em permetrà posar imatges i vídeos més grans.

Continua la lectura de Benvinguts, ara si, a Farré.cat