Festa Major de Granollers 2010

Aquesta setmana es celebra a Granollers la Festa Major dels Blancs i els Blaus.

Cartell Festa Major Granollers 2010

Voldria destacar la gran presència en xarxes socials que tenen aquest any, tant el Blancs com els Blaus. Espero que ho facin millor que l’any passat, que van eliminar-ho tot al acabar la Festa Major i a sobre no van contestar ni un sol tweet.

A part de twitter, també han creat un grup a Flickr per posar-hi totes les fotos.

Com a esdeveniments destacats, dijous (a la 01:00 h) tocaran a la Plaça de l’Església Els Amics de les Arts, divendres faran el concurs de pontaires, (l’any passat en vam ser els guanyadors :P). Enguany, també es faran tasts de tès, de cervesa artesanal i de xocolata :)

Per cert, tots els esdeveniments tenen la seva respectiva fitxa a la web, que permet afegir-lo directament al Google Calendar ;)

Visca els Blaus!

Festa Major Sabadell 2009

Del 4 al 7 de Setembre es celebra la Festa Major de Sabadell.  El pregó d’enguany es farà a càrreg de l’Artur Trias (el Ciscu d’El Cor de la Ciutat).

Cartell Festa Major Sabadell 2009

El divendres dissabte dia 5 actuaran Nena Daconte i els Whiskyn’s fent la seva gira de comiat a l’Amfiteatre del parc de Catalunya a les 10 del vespre i a les 11 actuarà Sidonie, on suposo que presentaran el seu nou disc.

Continua la lectura de Festa Major Sabadell 2009

Festa Major Granollers 2009

Del 22 al 30 d’agost es celebra la Festa Major dels Blancs i els Blaus a Granollers. Enguany la Festa Major consta de 180 actes repartits entre les dos setmanes que dura.

Cartell Festa Major de Granollers 2009

Dins de la programació d’aquest any, destaca la tradicional arrossada popular del divendres a les 2 del migdia i els concerts:

El dissabte 29 també faran la cremada de l’ajuntament i, a més, el dijous 27 també faran la cremada dels instituts.

Per últim, també volia destacar un curs d’iniciació al tast de vins que faran el dimecres 26.

Pots seguir la Festa Major de Granollers a twitter a Flickr i al seu bloc.

Actualització: Els guanyadors d’aquesta festa major han estat els blaus.

Festa Major de Sabadell 2008

Avui comença la Festa Major de Sabadell. No estic massa content amb el programa perquè sembla una mica un chiquipark, però alguna cosa bona faran com per exemple alguns dels concerts i espero que les barraques.

El dissabte es celebra el MÀXIMA OUTDOOR FESTIVAL FESTA 40 PRINCIPALES on hi tocaràn, entre d’altes, Beatriz Luengo , Taxi , Lexu’s , Filippo Landini , La Puerta de los Sueños , Mister Cometa , No Way Out i Señor Trepador. Hi ha algun grup que em fa gràcia veure però només tocaran 3 o 4 cançons. Al final tocarà Lax’n’busto, que si que farà un concert de debò ;-)

El diumenge (sigh) tocaran Zulu 9.30 , Peret i La Troba Kung-Fú, que també van tocar a Granollers.

Continua la lectura de Festa Major de Sabadell 2008