27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

27è Saló del CòmicAquest divendres, 29 de Maig, comença al palau 8 de La Fira de Barcelona la 27na edició del Saló del Còmic de Barcelona.

Aprofitant que alguns afortunats tenen festa el dilluns 1 de Juny, aquest any el Saló del Còmic durarà fins dilluns. El recinte contarà amb amb 17.000 m2 hàbils dedicats als còmics.

El divendres i el dilluns, l’horari serà de 10 del matí a 8 del vespre. Dissabte i diumenge el saló s’allargarà fins a les 9 del vespre.

El preu de l’entrada al saló serà de 6€, amb un descompte de 2€ si s’utilitza el carnet Jove, el TR3S C o si s’és soci del Barça o de l’Espanyol (WTF!).

27è Saló del Còmic: Batman: Barcelona. El Caballero del DragónCoincidint amb  la presentació oficial de Batman: Barcelona. El Caballero del Dragón, el Saló del Còmic farà una exposició de les pàgines orignals del còmic.

Volia destacar també una exposició de Jim Lee (bloc) i una altra de Victoria Francés.

Per últim, m’ha sorprés molt una exposició dedicada a Cels Piñol, l’autor de Fanhunter, del qual feia molt de temps que no en sentia a parlar…

26è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

26e Saló del còmicDel 17 al 20 d’Abril es celebra a la Fira de Montjuic la 26ena edició del Saló del Còmic de Barcelona.

Aquesta edició, igual que les 2 anteriors, també es farà a les instal·lacions de la Fira de Barcelona. Concretament serà al Palau nº 8, que té 16.000 m².

Els horaris seran:

  • Dijous 17, Divendres 18 i diumenge 20: de 10:00 a 20:00.
  • Dissabte 19 acabarà una hora més tard: de 10:00 a 21:00.

Els preus de les entrades no han variat gaire, 6€ l’entrada per tots els públics i 4€ si es presenta el Carnet Jove, el Carnet +25 o el TR3SC.

D’aquesta edició en volia destacar 2 exposicions:

L’exposició de Mortadel y Filemón:

Amb motiu de la celebració dels 50 anys de l’aparició d’aquests populars personatges obra de Francisco Ibáñez, Ediciones B i FICOMIC coprodueixen una Exposició que fa un recorregut per aquesta longeva sèrie de còmic que ha fet riure a varies generacions de lectors.

I l’exposició d’Heroes:

Mostra amb les il·lustracions originals que el dibuixant Tim Sale ha fet per a la popular sèrie de televisió Herois. Aquestes il·lustracions són les que a la sèrie figura que dibuixa el personatge d’Isaac Mendez. Sale és un dels dibuixants més personals i interessants del còmic de superherois als Estats Units. Aquesta Exposició és producte de la col·laboració del canal Sci-Fi amb FICOMIC.

Mobile World Congress 2008

MWCDes d’avui i fins el 14 de Febrer es celebra a La Fira de Barcelona el Mobile World Congress, conegut anteriorment com a 3GSM World Congress.

Aquesta fira és l’exposició sobre telefonia mòbil més gran del món i és on es presenten les novetats més importants d’aquest sector. És una fira només per professionals on s’aprofita per tancar grans tractes i segons vaig sentir quan es va celebrar l’anterior edició, és una de les fires on més ordinadors portàtils es roben. És curiós tenint en compte que no hi pot accedir gent del carrer, sino que tothom que hi va en principi hi va per negocis…

L’any passat van passar per la fira unes 55.000 persones.

Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona 2007

Del 9 al 17 de juny es celebra a la Fira de Barcelona el Saló Internacional de l’Automòbil. El preu és 12€ els dies laborables i de 15€ els caps de setmana i festius. Els menors de 10 anys entren gratis i els socis del RACC tenen descompte. L’horari és de dilluns a dijous, de 10 a 20h i de divendres a diumenge, de 10 a 21h.

Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona 2007

Aquesta és una molt bona oportunitat per mirar cotxes si se n’està buscant un ja que es poden aconseguir descomptes importants en funció de la marca i del model i és una forma fàcil de veure totes les novetats del mercat. Aquesta serà la tercera edició que hi vagi.

Per aquesta edició han confirmat la seva presència 43 marques i es muntaran 89 expositors diferents. Al Saló també hi haurà dos exposicions: una recopilació de Rolls Royce on s’exposaran més de 20 models d’aquesta marca i una altra titulada “Tintín i els cotxes” on es mostraran tots els vehicles que va utilitzar aquest personatge a les seves aventures. El motiu d’aquesta exposició és la celebració del centenari del naixement d’Hergé, el seu creador.

25è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

mostrar_jpeg_wasp.jpgDel 19 al 24 d’abril es celebra la 25ena edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Aquesta vegada s’han avançat més del què em pensava, però ja m’està bé

Aquest any, igual que les últimes dos edicions, es farà a la Fira de Barcelona, concretament al palau número 8.

El preu de l’entrada és de 5€, o de 5 3 amb el Carnet de l’estudiant Jove, el Carnet +25 i el Carnet TR3S C. Els horaris són els següents:

Horaris:

  • Dijous 19: de 10.00 a 20.00
  • Divendres 20: de 10.00 a 20.00
  • Dissabte 21: de 10.00 a 21.00
  • Diumenge 22: de 10.00 a 20.00

24è Saló del Còmic de Barcelona 2006

Cartell Saló del Còmic 2006

D’aquí un més just, el 8 de Juny, es celebrarà (fins l’11 de Juny) el 24è Saló del Còmic de Barcelona al palau número 2 de la Fira de Barcelona. Aquest és el segon any que es fa a Montjuic i la veritat és que es nota molt la diferència respecte les edicions anteriors celebrades a l’Estació de França, que es començava a quedar petita. Ara, al nou recinte, ets sents molt més ample i més còmode a l’hora de passejar per allà tot que quan hi vaig anar l’any passat em vaig perdre alguna vegada :P

La llàstima és que les dates estan molt aprop dels exàmens de Juny, però segur que trobarem algun dia per anar-hi i descansar una estoneta de l’estudi. Algú s’hi apunta?