Totes les imatges de fons de Bing

Com ja vaig comentar fa uns dies, Microsoft va presentar la nova versió del seu cercador, Bing.

Si l’heu utilitzat una mica haureu vist que el fons d’aquest cercador és una fotografia que canvia cada dia. Com que des de la web de Bing només es poden veure les fotos dels últims dies (i d’una forma bastant lenta), un estudiant ha fet un directori on es publiquen totes les fotos publicades a Bing des dels seus inicis.

Fotografia diària de Bing

Totes les imatges tenen copyright i no són prou grans com per utilitzar-les com a fons d’escriptori, però s’ha de reconèixer que són molt més boniques que els fons d’escriptori de Windows.

Enllaç: Bing Image Archive.
Vist a Carlos Leopoldo.

Observatorio – Imatge astronòmica diària

Observatorio és una pàgina de traducció al castellà de del servei que ofereix la NASA d’una foto astronòmica diaria, de la qual ja en vaig parlar aquí fa un temps.

Hi ha un equip de traducció que s’encarrega de traduir les fotos actuals i totes les que s’han publicat fins a l’actualitat. Actualment ja han traduit els textes de 2756 fotografies, 4490 comentaris, 280.815 vots.

Hi ha un apartat on podeu veure un Top 10 de les imatges que tenen publicades segons els vots dels usuaris i també podeu veure les fotos que s’han publicat cada dia en forma de calendari.

Una de les fotos que més m’ha agradat del Top 10 és la que us poso a continuació:

Observatorio

Ofereixen un servei per posar la imatge diària a una altra web com podeu veure a continuació:

Foto diària de la Wikipedia

Cada dia, igual que la Nasa o el National Geographic, la wikipedia i la wikimedia ofereixen una foto diferent basant-se en imatges destacades que estan penjades als servidors de les respectives wikis.

800px-bangkok_skytrain_sunset.jpg

La imatge que he posat és la que es publica avui a la wikimedia, i és una panoràmica de Bangkok. Igual que en els altres casos, també es pot accedir als arxius de les fotografies publicades fins aquest punt, però en aquest cas també es poden veure quines són les imatges que es publicaran durant tot el mes. En el cas de la wikimedia, la imatge del dia es pot veure a la pàgina principal.

Fotografia diària del National Geographic

Fa aproximadament un mes vaig parlar de les fotos que publica la NASA diàriament. Doncs bé, ara he trobat una web amb la mateixa filosofia, però aquesta vegada els autors són els fotògrafs del National Geographic.

Fotografia diària del National Geographic
La fotografia que he posat és la del dia que es va inaugurar aquest bloc. En el cas del National Geographic la història fotogràfica no és tant llarga com la de la NASA i la llista de fotografies que es poden veure comença el 2001. Les imatges es poden descarregar com a fons de pantalla, veure-les en un tamany més gran o enviar-les per correu. Es poden veure les fotos per categories o buscar la d’una data en concret a través de l’arxiu.

Foto astronòmica diaria

La Nasa publica cada dia una foto relacionada amb l’espai. Podeu anar a la web des d’aquí.

Espai

La foto que veieu aquí és la que es va publicar pel meu aniversari.

Podeu veure una llista de totes les fotos que s’han publicat des del 16 de Juny de 1995 ( !! ) aquí.