Festa Major de Granollers 2010

Aquesta setmana es celebra a Granollers la Festa Major dels Blancs i els Blaus.

Cartell Festa Major Granollers 2010

Voldria destacar la gran presència en xarxes socials que tenen aquest any, tant el Blancs com els Blaus. Espero que ho facin millor que l’any passat, que van eliminar-ho tot al acabar la Festa Major i a sobre no van contestar ni un sol tweet.

A part de twitter, també han creat un grup a Flickr per posar-hi totes les fotos.

Com a esdeveniments destacats, dijous (a la 01:00 h) tocaran a la Plaça de l’Església Els Amics de les Arts, divendres faran el concurs de pontaires, (l’any passat en vam ser els guanyadors :P). Enguany, també es faran tasts de tès, de cervesa artesanal i de xocolata :)

Per cert, tots els esdeveniments tenen la seva respectiva fitxa a la web, que permet afegir-lo directament al Google Calendar ;)

Visca els Blaus!

CDigital 2010: 3res Jornades de la Catosfera

El 29 i el 30 de Gener de 2010 es celebren les terceres jornades de la Catosfera, aquest any englobades dins de la Setmana Tecnològica de Granollers. Enguany la catosfera s’ha reduït un dia, per tant ha perdut molt del seu contingut. De moment encara no se’n saben els ponents, però ja hi ha un programa establert. Igual que l’any passat, les Jornades de la Catosfera es celebraran a Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Aprofito per destacar tot el que faran a la Setmana Tecnològica del 20 al 30 de gener: Continua la lectura de CDigital 2010: 3res Jornades de la Catosfera

Festa Major Granollers 2009

Del 22 al 30 d’agost es celebra la Festa Major dels Blancs i els Blaus a Granollers. Enguany la Festa Major consta de 180 actes repartits entre les dos setmanes que dura.

Cartell Festa Major de Granollers 2009

Dins de la programació d’aquest any, destaca la tradicional arrossada popular del divendres a les 2 del migdia i els concerts:

El dissabte 29 també faran la cremada de l’ajuntament i, a més, el dijous 27 també faran la cremada dels instituts.

Per últim, també volia destacar un curs d’iniciació al tast de vins que faran el dimecres 26.

Pots seguir la Festa Major de Granollers a twitter a Flickr i al seu bloc.

Actualització: Els guanyadors d’aquesta festa major han estat els blaus.

Avui comença el CDigital (Catosfera 2009)

cdigitalAvui comença el CDigital, el què l’any passat era conegut com a Catosfera. Les jornades duraran tot el cap de setmana i acabaran el diumenge a la 1 del migdia.

El programa d’avui es centrarà en una ponència de l’Ernest Benach sobre el Parlament 2.0 i en l’Administració Pública a internet. Les jornades seran inaugurades amb una ponència de l’Enrique Dans.

Aprofitant aquestes jornades, s’ha convocat la 1ra twittvallès, que es farà al bar del CTUG quan s’acabi la última ponència tant d’avui com de demà, a les 8 del vespre.

Catosfera 2009

cdigitalJa més d’un any que es va celebrar la primera edició de la Catosfera. Del 27 al 29 de Març es celebra, de forma una mica precipitada, la Catosfera 2009.

El plantejament serà una mica diferent respecte l’any passat i es farà en Català, Castellà i (potser) Anglès tot i que es celebrarà a les mateixes instal·lacions que la primera edició, al CTUG.

Alguns dels ponents que hi haurà són: Saül Gordillo, Susana Alosete, Antoni Gutiérrez Rubi, Ícaro Moyano, Javier Capitán, Alana Moceri, Gina Tost, Didac Lee, Carlos Blanco, Marc Cortés, Trina Milán.

Tinc ganes de veure el programa, per saber exactament de tot el què es parlarà. El què és segur és que jo no m’ho penso perdre :D

I tu? Hi aniràs?

Llegit a theMACrats i a Twitter.