Noves aplicacions en Català per l’iPhone

Al fer la traducció al Català de l’iPhone ens apareix un petit problema, i és que les aplicacions que estaven traduïdes al castellà ara apareixen en Anglès perquè no troba una traducció en aquest idioma.

En vista de l’èxit que ha tingut la nova traducció de l’iPhone en Català, amb el Miquel del Bloc d’Apple en Català ens hem decidit a traduir algunes aplicacions més perquè ens apareguin en Català si tenim el mòbil traduït.

De moment tenim traduïdes les aplicacions Remote i Things i les podeu trobar al mateix repositori http://apple.bloks.cat/repo/ al Cydia.

ThingsCatRemoteCat

A mesura que anem traduint aplicacions al Català aniran apareixent amb el nom de l’aplicació però acabades amb Cat (RemoteCat, ThingsCat).

En breu també tindrem l’aplicació AroundMeCat.

AroundMeCatSi algú estigués interessat en traduir alguna aplicació que es posi en contacte amb nosaltres. Si teniu qualsevol problema, podeu adreçar-vos als Fòrums d’Apple en Català. ;-)

iPhoneCat al Cydia

Des d’avui ja es pot traduir l’iPhone en Català d’una forma completament automatizada. Els del Bloc d’Apple en Català han publicat iPhoneCat, un programa que tradueix tot el mòbil i afegeix un teclat en català (fins i tot té la ela geminada!) i amb el diccionari deshabilitat.

iPhoneCat

Per traduir-lo s’ha d’haver fer el Jailbreak a l’iPhone i afegir el repositori http://apple.bloks.cat/repo/ al Cydia. Després es cerca iPhoneCat i ja està. Un cop s’hagi instal·lat, tot el mòbil estarà en Català!